Brug van Humbeek bijna klaar.
Volledig scherm
Brug van Humbeek bijna klaar. © Lukas

Brug van Humbeek-Sas gaat midden juni weer open

De brug over het Zeekanaal Brussel-Schelde in Humbeek-Sas gaat midden juni opnieuw open. Dat laat De Vlaamse Waterweg NV weten. De brug is al sinds half januari dicht nadat er een binnenschip tegen voer.

0 reacties

 1. Gaat Vincent Van der Velde (31) uit Grimbergen Matthias Schoenaerts en Jean-Claude Van Damme achterna? “In Amerika zijn veel meer mogelijkheden”
  PREMIUM
  Grimbergen, New York

  Gaat Vincent Van der Velde (31) uit Grimbergen Matthias Schoe­naerts en Jean-Clau­de Van Damme achterna? “In Amerika zijn veel meer mogelijkhe­den”

  Tot zijn eigen verbazing raakte Vincent Van der Velde (31) uit Grimbergen vlot binnen — meteen na zijn eerste auditie — bij twee gerenommeerde scholen in New York. Hij had nog nooit ‘echt’ toneel gespeeld en onderschatte zijn eigen kunnen, maar dankzij de juiste duwtjes op de juiste momenten gooide hij vier jaar geleden toch zijn leven overhoop om naar New York te trekken. Nu werkt hij er aan zijn eigen kortfilm FIX.
 2. “Kanye West met onze juwelen aan? Dat zou fantastisch zijn”: broers uit Strombeek-Bever dromen groot met juwelenwebshop Unravel Paris
  PREMIUM
  strombeek-bever

  “Kanye West met onze juwelen aan? Dat zou fantas­tisch zijn”: broers uit Strom­beek-Be­ver dromen groot met juwelenweb­shop Unravel Paris

  Khalid (19) en Soulaimane (24) Hamdaoui, twee broers geboren en getogen in Strombeek-Bever, runnen sinds twee jaar de juwelenwebshop Unravel Paris en dromen van internationaal succes. Volgende stap in de goede richting is een uitbreiding van hun assortiment: naast zelfontworpen braided chains naar Amerikaans model, komen er nu ook fijnere juwelen bij, en misschien zelfs een kledinglijn.
 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Sport en cultuurcentrum .K in Koningslo is officieel klaar: “Maandag hebben de leerlingen de primeur om te turnen in de gloednieuwe sportzaal”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Sport en cultuurcen­trum .K in Koningslo is officieel klaar: “Maandag hebben de leerlingen de primeur om te turnen in de gloednieu­we sportzaal”

  .K is open! Het is de nieuwe sport- en cultuurzaal en zal een echt ontmoetingspunt vormen voor de buurt en omstreken. “Sommigen vinden het spuuglelijk, anderen zijn er absoluut fan van. Wij zijn heel blij met het resultaat”, aldus burgemeester Hans Bonte (Vooruit). Met een kostenplaatje van 8,6 miljoen euro is dit de grootste investering van de stad tijdens deze legislatuur.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid