Brasserie 17 - Jurgen Willems en Valerie Bohez
Volledig scherm
Brasserie 17 - Jurgen Willems en Valerie Bohez © Margo Koekoekx

Brasserie 17 doorstaat eerste maand met glans: “Veel van onze vaste klanten zijn ons vanuit Koningslo gevolgd. Maar ook de nieuwe blijven terugkomen”

Een maand geleden begonnen Jurgen Willems (48) en Valerie Bohez (50) aan hun nieuw avontuur. Ze trokken de deur van De Kwakkel in Koningslo achter zich dicht en deden hun eigen zaak Brasserie 17 open, in het pand waar vroeger De Puller was. Tijdens de opening ontvingen ze 300 man. “Het volk stond tot buiten, dat hadden we nooit verwacht!” 

1 reactie

 • Rudy Huybens

  1 jaar geleden
  heel lekker om te eten daar en supervriendelijke mensen :)
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren