Brasserie 17 - Jurgen Willems en Valerie Bohez
Volledig scherm
Brasserie 17 - Jurgen Willems en Valerie Bohez © Margo Koekoekx

Brasserie 17 doorstaat eerste maand met glans: “Veel van onze vaste klanten zijn ons vanuit Koningslo gevolgd. Maar ook de nieuwe blijven terugkomen”

Een maand geleden begonnen Jurgen Willems (48) en Valerie Bohez (50) aan hun nieuw avontuur. Ze trokken de deur van De Kwakkel in Koningslo achter zich dicht en deden hun eigen zaak Brasserie 17 open, in het pand waar vroeger De Puller was. Tijdens de opening ontvingen ze 300 man. “Het volk stond tot buiten, dat hadden we nooit verwacht!” 

1 reactie

 • Rudy Huybens

  1 jaar geleden
  heel lekker om te eten daar en supervriendelijke mensen :)
 1. REPORTAGE. Plantentuin onthult haar vier miljoen geheimen: “Mysterieus preparaat is zeker drie huizen waard”
  PREMIUM
  Meise

  REPORTAGE. Planten­tuin onthult haar vier miljoen geheimen: “Mysterieus preparaat is zeker drie huizen waard”

  Voor het walhalla van gedroogde bloemen en planten moet je in onze Nationale Plantentuin van Meise zijn. Vier miljoen planten, zaden en kruiden zullen ze daar de komende jaren uit de archiefkast halen en op de gevoelige plaat leggen om te digitaliseren voor de grootste bio-bib ooit. Een huzarenwerkje, merkt onze reporter die een dagje tussen de biologische schatten doorbracht. “Duur zijn de meeste van die gedroogde bladeren niet, maar hun wetenschappelijke waarde is goud waard”, zegt het team dat dagelijks bezig is met de inventaris.
 2. “Mijn moeder zou zeker trots zijn als ze wist dat ik een boek uitbreng over haar oorlogservaringen”: Frans Frengen (72) brengt eerste boek uit
  PREMIUM
  Wemmel, Londerzeel

  “Mijn moeder zou zeker trots zijn als ze wist dat ik een boek uitbreng over haar oorlogser­va­rin­gen”: Frans Frengen (72) brengt eerste boek uit

  In Wemmel woont een kersverse schrijver. Frans Frengen (72) kreeg het schrijfvirus te pakken en heeft intussen bijna zeven boeken op de plank liggen, klaar om de wereld in te sturen. Het eerste daarvan verschijnt nu, onder de titel ‘Als uit twee dozen klaprozen’. “Ik start met een trilogie, gebaseerd op de oorlogsverhalen van mijn moeder. Maar inspiratie genoeg, ik werk ook aan thrillers en science-fiction verhalen.”
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"