Stijn De Leener en Eddy Van Coppenolle van het bestuur van de Beigemse brocante, burgemeester Chris Selleslagh en Els Vanmolkot en Miki Ceupens (Mali-Kanu).
Volledig scherm
Stijn De Leener en Eddy Van Coppenolle van het bestuur van de Beigemse brocante, burgemeester Chris Selleslagh en Els Vanmolkot en Miki Ceupens (Mali-Kanu). © DBS

Beigemse brocante schenkt 3.000 euro aan goed doel

Naar jaarlijkse gewoonte heeft de organisatie van de Beigemse brocante ‘op den Dries’ een deel van de opbrengst van vorig jaar aan het goede doel geschonken.

 1. 9 keer pasta bolognese in jouw buurt: omdat een goede spaghetti er altijd in gaat!
  PREMIUM
  Steenhuffel/Wolvertem/Grimbergen/Vilvoorde/Hoeilaart/Overijse

  9 keer pasta bolognese in jouw buurt: omdat een goede spaghetti er altijd in gaat!

  Aan iedereen die op vrijdag altijd pasta eet: proficiat. Aan iedereen die vanaf nu pasta eet op vrijdag: ook proficiat! De horecazaken uit de buurt hebben veel te bieden. Er is voor elk wat wils in de buurt. Wil je een viergangen menu op sterrenniveau, dan kan dat. Net zoals je een goede steak, een pizza of een pot vol au vent op grootmoederswijze kan afhalen. Heb je geen zin om achter het fornuis te kruipen na een lange werkweek vanuit je eigen kot, maar heb je goesting in een feelgoodpasta? Wij lijsten de 9 pasta bolognese toppers uit de regio voor je op.
 1. Make-over voor eindejaarsactie: selfiewedstrijd loopt dubbel zo lang en in drie keer zoveel winkels
  Grimbergen

  Make-over voor eindejaars­ac­tie: selfiewed­strijd loopt dubbel zo lang en in drie keer zoveel winkels

  De eindejaarsactie in Grimbergen zit in een nieuw jasje en daar zal je niet naast kunnen kijken. Dit jaar verloopt die via een selfiewedstrijd. De hoofdprijs bedraagt 500 euro shoptegoed en onder andere een weekendje weg. Door corona duurt de wedstrijd maar liefst twee maanden. Heel veel handelaars zetten er met plezier hun schouders onder. Dit jaar nemen er maar liefst zestig deel.
 1. Vluchtende moordverdachte belandt in water
  Play

  Vluchtende moordver­dach­te belandt in water

 2. Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektriciteitsleiding
  Play

  Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektrici­teits­lei­ding