Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Agent die stiefdochter in gloeiend heet bad stopte, riskeert 8 jaar cel: “Maar het was een ongeluk”

Een agent van de zone-Brussel Noord riskeert 8 jaar cel voor het mishandelen van het dochtertje van zijn vriendin. De 38-jarige man uit Grimbergen zette het vijfjarige meisje in een heet bad. Zelf blijft hij erbij dat het om een ongeluk ging.

15 reacties

 • Sven Delcour

  2 jaar geleden
  Soms heb ik van die dagen. "Waarom ben ik toch weggetrokken uit Belgie? Was ik niet beter gebleven?" Als ik onzin lees zoals dit waar iemand slechts 8 jaren krijgt voor het zware mishandeling en marteling van een klein kind dan realiseer ik ooit de beste beslissing uit mijn leven heb gemaakt. Ik kan u verzekeren in de 9 andere landen waar ik heb gewoond en gewerkt kom je er niet zo goedkoop van af.
 • Linda Maes

  2 jaar geleden
  8 jaar maximum, = 6 maand met een bandje om zijn been, gecontroleerd worden door collega's, en na zijn 6é maand terug politieagent. Dank u.
 • Patrick Vriends

  2 jaar geleden
  Opsluiten en de moeder ook .
 • marie-claire de bosscher

  2 jaar geleden
  dit is duidelijk geen ongeluk, want dat kind is vast en zeker meteen beginnen brullen; moeder was blijkbaar niet thuis want met spreekt van sms verkeer over dat bad; zwaar straffen, waarom reageert hij zijn onvrede over de biologische vader af op een kind ?
 • Ingrid Charlier

  2 jaar geleden
  Wat een lafaard en dan die onbekwame moeder die dat verhaaltje nog gelooft ook. Die zou haar kind nooit meer mogen zien met die vent erbij. Ga maar eens boven een heet bad staan dan weet je heel zeker dat je daar geen kind moet inzetten. Een ongeluk laat me niet lachen hij wist goed wat hij deed.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan