Rechtszaak advocate oplichting: Beschuldigde in het justitiepaleis.
Volledig scherm
Rechtszaak advocate oplichting: Beschuldigde in het justitiepaleis. © Baert Marc

Advocate verduisterde 233.000 euro van hulpbehoevende mensen: “Ik had een burn-out”

Een advocate uit Grimbergen riskeert een gevangenisstraf van 2 jaar met uitstel voor het verduisteren van minstens 233.000 euro. Dat geld was afkomstig van mensen die in een collectieve schuldenregeling zaten en van wie zij het afbetalingsplan moest behartigen. 

86 reacties

 • bart carlier

  3 jaar geleden
  Zoals ik goede bron verneem, beheert mevrouw ook de belangen van het OCMW te Grimbergen na de uitzetting van haar ambt In dit land kan alles zolang het tegendeel niet bewezen is . 15 jaar heeft dit geduurd.Mijn ouders wachten al sinds dan 2012 op hun verdwenen geld ...Mooi zo
 • Machteld Mertens

  4 jaar geleden
  Ik heb zelf meegemaakt hoe een schuldbemiddelaar mijn centjes wist te verduisteren. Ik had 53000 euro aan schulden en deed een erfenis van 80000 euro en ipv alles onmiddellijk af te betalen, werd dit niet gedaan en kreeg ik nog meer schulden door haar. Wat er met die centjes gebeurt is ???? En als je vragen stelt of een klacht wil indienen spreek je gewoon tegen de muren.
 • Cor Adriaenssens

  4 jaar geleden
  Hoe laag kan ee mens vallen!! Wanneer gaan ze in dit apenland nu eens beseffen dat criminaliteit veeeeeel strenger moet bestraft worden. En dat op alle niveaus. Enigste manier om er komaf mee te maken!!
 • Peter Smet

  4 jaar geleden
  Schandalig is dat, ze zou minstens na terugbetaling aan de gedupeerden een schadevergoeding moeten betalen en voor altijd uit haar ambt moeten gezet worden!
 • Polutnik Ronald

  4 jaar geleden
  En dat verdwenen geld zal wel niet terug betaald worden , daar de advokate al het verdwenen geld allang heeft laten verdwijnen of ergens veilig heeft ondergebracht . En daarna gaat ze een lekker en fijn leven leiden van het geld . En zo gebeurt het steeds in zo'n geval, en de daders worden nooit zwaar gestraft . Belgische Justitie !!!!!!