Luc Mertens uit Grimbergen viert één jaar De Remork
Hier met Ann Reymen en Leen Demaré, die elk al meededen met de podcast
Volledig scherm
Luc Mertens uit Grimbergen viert één jaar De Remork Hier met Ann Reymen en Leen Demaré, die elk al meededen met de podcast © repro Marc Baert

1 jaar ‘De Remork’. Win een unieke prijs

grimbergen11.000 downloads, twee BV’s en dertien afleveringen later. Luc Mertens viert het bestaan van één jaar ‘De Remork’ met een quizvraag en een unieke prijs: Een lied op de beiaard van Grimbergen en dat op de verjaardag van de winnaar. Luister woensdag 28 december naar de dertiende aflevering van ‘De Remork’.

 1. HUIZENJACHT. Glabbeek, in de Hagelandse fruitstreek: “De gemiddelde prijs voor een te renoveren woning ligt tussen 250.000 en 300.000 euro”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Glabbeek, in de Hagelandse fruit­streek: “De gemiddelde prijs voor een te renoveren woning ligt tussen 250.000 en 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Glabbeek. Met een bewonersaantal van 5.000 niet meteen de grootste gemeente, maar wel eentje met goede verbindingswegen en... lage gemeentebelastingen. Een absolute troef voor wie een eigendom bezit, of ervan droomt.
  Glabbeek
 2. Raymond Seneca zwaait na 33 jaar af als voorzitter Vilvoorde Atletiek Club: “Na een wedstrijd was ik helemaal leeg van het aanmoedigen”
  PREMIUM

  Raymond Seneca zwaait na 33 jaar af als voorzitter Vilvoorde Atletiek Club: “Na een wedstrijd was ik helemaal leeg van het aanmoedi­gen”

  Als “klein manneke” liep Raymond Seneca in 1960 zijn eerste meters in de kleuren van Vilvoorde Atletiek Club. Het was het begin van een lange carrière bij VAC. Wanneer hij voortaan bij de club over de vloer komt, is dat niet meer als voorzitter, maar als ere-voorzitter. Na 33 jaar geeft hij het stokje door aan Maxime Vanden Daele. Diens eerste opdracht: de zoektocht naar nieuwe jeugdtrainers.
  Vilvoorde