Graspoppers houden vast aan zwarte kledij, maar wapenen zich wel tegen de hitte

Drie jaar hebben de fans erop moeten wachten, maar in Dessel is het metalfestival Graspop eindelijk weer gestart. Het is ook een jubileumeditie, want het is intussen al de 25ste keer. Tot en met zondag verwachten ze elke dag 50.000 man. Alle tickets zijn uitverkocht. Tijdens Graspop zullen de temperaturen letterlijk en figuurlijk hoog oplopen. Het wordt zaterdag maar liefst 35 graden. Het Rode Kruis had dan ook opgeroepen om de zwarte kledij thuis te laten en te vervangen door iets luchtigers. Maar dat hebben de meesten toch aan zich laten voorbijgaan.

 1. Zomers weer en Rammstein zorgen voor evenaring record
  Graspop

  Zomers weer en Rammstein zorgen voor evenaring record

  Met het mooie weer én de komst van Rammstein heeft Graspop Metal Meeting de start van het festivalseizoen niet gemist. Gedurende drie dagen zware gitaren verwelkomde het fesival in Dessel maar liefst 155.000 bezoekers, een evenaring van het record van vorig jaar. De driedaagse metal-hoogmis opende op vrijdag al sterk met Rammstein en het Scala-project 'Brides Of Lucifer. Vanavond zullen 'The Scorpions' de feestgangfers de laatste nacht in loodsen. Een vlekkeloze start van de Belgische festivalzomer die volgend weekend met Guns 'n Roses in het festivalpark van Werchter op hetzelfde élan wordt vervolgd.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.