Bruno Mars poseert met twee armen vol Grammy's.
Volledig scherm
Bruno Mars poseert met twee armen vol Grammy's. © AFP

Hiphop en witte rozen domineren 60ste Grammy Awards in New York

In New York verzamelden afgelopen nacht de genodigden zich op de rode loper voor de uitreiking van de Grammy's, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen. Na vijftien jaar is het festijn weer terug in de Big Apple. De Britse komiek James Corden presenteerde net als vorig jaar de avond, die in het teken stond van glamour, hiphop, #metoo en de daaruit voortvloeiende beweging #timesup.

0 reacties

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.