Zal De Ketelaere een grotere carrière maken dan Marc Degryse? “Charles moet niet met zich laten sollen”

Gouden SchoenJan Mulder (in de rol van presentator), chef voetbal Stephan Keygnaert en huisanalist Marc Degryse namen in een speciale Gouden Schoen-aflevering van ‘Top of the League’ 10 stellingen onder de loep. Stelling 6: zal Charles De Ketelaere, een van de kandidaten voor de prijs van ‘Belofte van het Jaar’, een grotere carrière maken dan Marc Degryse?

4 reacties

 • Jan Boden

  4 dagen geleden
  Een goede voetballer als De Ketelaere moet op meerdere posities uit de voeten kunnen, zeker op zijn leeftijd. De basisvaardigheden zijn snelheid, uithouding en techniek. Als je die in voldoende mate bezit is de positie ondergeschikt, je moet het vooral zelf willen.
 • Hendrik Peetersen

  5 dagen geleden
  De Ketelaere zal het wel verder schoppen dan bankzitter bij Sheffield of PSV.
 • Alex Zoete

  5 dagen geleden
  Mark was een leuke voetballer maar helemaal geen wereld klasse.
 • Fonz Ooms

  5 dagen geleden
  Niet overdrijven met de carrière van Degryse. Nationaal 1 van de beste, in het buitenland nauwelijks van de bank geraakt. De Ketelaere kan voetballen, goede mentaliteit, klasbak. Nu nog het geluk om in elke ploeg met de juiste trainer te werken. Dat geluk heeft elke speler nodig.
 1. Gouden Schoen-koorts stijgt: Jan Mulder en Marc Degryse beantwoorden uw ultieme vragen
  Gouden Schoen

  Gouden Schoen-koorts stijgt: Jan Mulder en Marc Degryse beantwoor­den uw ultieme vragen

  De spanning stijgt, want vanavond weten we wie de 67ste Gouden Schoen in zijn prijzenkast mag zetten. Wordt het Antwerp-draaischijf Lior Refaelov? Beerschot-sensatie Raphael Holzhauser? Of toch nog iemand anders? En wie volgt Tessa Wullaert op bij de vrouwen? Veel vragen, maar via onderstaande tool kunt ook u uw ultieme vragen insturen, waarna nieuwsanker Lies Vandenberghe ze morgenavond om 20u in een HLN LIVE afvuurt op analisten Jan Mulder en Marc Degryse. Vraag maar raak!
 2. Een dag in het spoor van de vijf topfavorieten voor de Gouden Schoen: zo zag hun laatste rechte lijn eruit
  Play
  Gouden Schoen

  Een dag in het spoor van de vijf topfavorie­ten voor de Gouden Schoen: zo zag hun laatste rechte lijn eruit

  Harten zullen sneller kloppen. En stil blijven zitten, wordt bijna onmogelijk. Met vijf zijn ze dit jaar, de favorieten voor de Gouden Schoen. Een rots én een goudhaantje van landskampioen Club, een virtuoos van bekerwinnaar Antwerp, een topschutter van Genk en een stilist van Beerschot. Hun laatste rechte lijn, net voor die adrenalineboost, zag er zó uit.
 3. Holzhauser: “Trots haalt het van de ontgoocheling” - Onuachu: “Blij om hiervan deel te mogen uitmaken”
  Play
  Gouden Schoen

  Holzhauser: “Trots haalt het van de ontgooche­ling” - Onuachu: “Blij om hiervan deel te mogen uitmaken”

  Raphael Holzhauser werd met een tweede plek de hoogst genoteerde Beerschotter sinds Juan Lozano (runner-up in 1981), maar dus niet de opvolger van Rik Coppens, die in 1954 de Gouden Schoen won. “Toch ben ik eerder trots dan ontgoocheld”, reageerde Holzhauser achteraf. Paul Onuachu bezette de laatste podiumplek, maar ook hij kon zich vinden in de laureaat. “Ik vond het leuk om deel uit te maken van zo’n evenement.”
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!