Zal De Ketelaere een grotere carrière maken dan Marc Degryse? “Charles moet niet met zich laten sollen”

Gouden SchoenJan Mulder (in de rol van presentator), chef voetbal Stephan Keygnaert en huisanalist Marc Degryse namen in een speciale Gouden Schoen-aflevering van ‘Top of the League’ 10 stellingen onder de loep. Stelling 6: zal Charles De Ketelaere, een van de kandidaten voor de prijs van ‘Belofte van het Jaar’, een grotere carrière maken dan Marc Degryse?

5 reacties

 • Michael Theunissen

  1 maand geleden
  Daar is toch niet veel voor nodig. Vertel eens welke potten De Gryse gebroken heeft in buitenland. Voor De Ketelaere zie ik een carrière a la De Bruyne. We zijn uitverteld zeker.
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Een goede voetballer als De Ketelaere moet op meerdere posities uit de voeten kunnen, zeker op zijn leeftijd. De basisvaardigheden zijn snelheid, uithouding en techniek. Als je die in voldoende mate bezit is de positie ondergeschikt, je moet het vooral zelf willen.
 • Hendrik Peetersen

  2 maanden geleden
  De Ketelaere zal het wel verder schoppen dan bankzitter bij Sheffield of PSV.
 • Alex Zoete

  2 maanden geleden
  Mark was een leuke voetballer maar helemaal geen wereld klasse.
 • Fonz Ooms

  2 maanden geleden
  Niet overdrijven met de carrière van Degryse. Nationaal 1 van de beste, in het buitenland nauwelijks van de bank geraakt. De Ketelaere kan voetballen, goede mentaliteit, klasbak. Nu nog het geluk om in elke ploeg met de juiste trainer te werken. Dat geluk heeft elke speler nodig.
 1. Dit was ‘the day after’ van kersvers Gouden Schoen Lior Refaelov: ontelbare felicitaties en interviews, maar er loerden ook verrassingen om de hoek
  Play
  Gouden Schoen
  6

  Dit was ‘the day after’ van kersvers Gouden Schoen Lior Refaelov: ontelbare felicita­ties en interviews, maar er loerden ook verrassin­gen om de hoek

  De eerste werkdag van Lior Refaelov als nieuwe Gouden Schoen zit erop! Vanochtend arriveerde hij rond 9u met kleine oogjes op de Bosuil, waar hij na een teammeeting en een training van een uurtje zich samen met zijn ploegmaats tegoed deed aan een stukje van zijn prachtige feesttaart. Na de middag volgden nog wat interviews, maar er wachtten hem ook nog enkele verrassingen. Wij zaten de hele dag mee in het spoor van de kersverse Gouden Schoen, hieronder herbeleeft u zijn ‘day after’ in woord en in beeld!
 2. WIN een door de Gouden Schoen gehandtekend Antwerp-shirt van Lior Refaelov
  Play
  Gouden Schoen
  1

  WIN een door de Gouden Schoen gehandte­kend Ant­werp-shirt van Lior Refaelov

  Een door de kersverse Gouden Schoen gehandtekend Antwerp-shirt van Lior Refaelov in de bus krijgen? Dat kan. Om kans te maken op het unieke truitje volstaat het om HLN Sport op Instagram te volgen, een vriend te taggen en in de comments op onderstaande post onze prijsvraag te beantwoorden. De vraag: hoeveel minuten én seconden duurt het vooraleer Lior Refaelov als Gouden Schoen zijn eerste goal scoort? De blessuretijd telt niet mee in de optelsom. Het gaat om alle matchen met Refaelov in de ploeg: zowel in competitie, Belgische beker als Europa League. Bij ex aequo bepaalt lottrekking de winnaar.
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle