Voor Noa Lang was het vooraf evident wie Gouden Schoen verdiende: “Ach ja, ik word liever kampioen”

Gouden schoenHeel even dacht-ie dat híj ging winnen. Toen bleek dat Charles De Ketelaere pas derde was geëindigd. Maar uiteindelijk strandde ook Noa Lang op ruime achterstand van Gouden Schoen Paul Onuachu. “Ach, ik had dit wel verwacht. Ik gun het Paul ook, ben blij voor hem. Als je zoveel goals maakt, is dat een topprestatie. Alleen… Als je naar de statistieken kijkt, zijn mijn cijfers beter.”

327 reacties

 • Vanhercke Franky

  4 maanden geleden
  Charles en noa hebben beiden punten afgepakt van elkaar, onuachu is goede spits maar heel al te goede voetballer, kan moeilijk bal bijhouden.lang heeft zichzelf in de voet geschoten door zijn uitspraken maar is wel degelijk de beste voetballer op de Belgische velden!
 • Joery Goubert

  4 maanden geleden
  Paul Onuachu terecht gewonnen. Geen dikke nek zoals Noa lang. Ook de reactie met de ogen zegt veel over dat ventje. Brugge denkt dat ze een heel jaar goed hebben gespeelt. dan zijn ze goed mis. Ik vraag me af wat die spelers in het buitenland gaan doen? Noa Ambras gaan maken. En de ketelaere zou beter nog wa in Brugge blijven. Hij zal daar rap op de bank zitten en doorverkocht worden voor het geld. Daarom komen ze hier de spelers weghalen.
 • Steven Van den Bergh

  4 maanden geleden
  Verledene jaar top dit jaar nergens, op enkele matchen na, waarom geen vaste waarde bij Nederland? Terwijl ze daar goede spelers kunnen gebruiken, zegt genoeg over niveau
 • Ludo Wouters

  4 maanden geleden
  Als voetballer moet je ook wel eens tegen je verlies kunnen.
 • Christiaan GOETHALS

  4 maanden geleden
  Terwijl Charles al volwassen is geworden, gaat Lang het nooit worden. Als hij weggaat bij Club, ist gedaan.