Mignolet the day after.
Volledig scherm
PREMIUM
Mignolet the day after. © Photonews

Van koffiekoeken tot het diner (en de Schoen mocht mee op tafel): een dag in het spoor van ‘Gouden Simon’

Na een korte nacht, een drukke day after. Met koffiekoeken en champagne, een trainingssessie en een diner in intieme kring: “Van deze prijs zal ik een leven lang genieten”, glunderde Simon Mignolet. Wij zaten een dag in het spoor van de kersverse Gouden Schoen.

1 reactie

 • Daisy Le Bacq

  2 maanden geleden
  Weinig respect voor vrouwelijke gouden schoen
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. ‘Gaawe Schoeng’ wordt straks voor derde opeenvolgende keer uitgereikt in Antwerpen: Antwerpse bedenker, maar zelden Antwerpse winnaar
  PREMIUM

  ‘Gaawe Schoeng’ wordt straks voor derde opeenvol­gen­de keer uitgereikt in Antwerpen: Antwerpse bedenker, maar zelden Antwerpse winnaar

  Voor het derde jaar op rij wordt de Gouden Schoen uitgereikt in Antwerpen. Da’s een beetje thuiskomen, want het concept werd destijds bedacht door een Antwerpenaar. Desondanks sleepten slechts weinig spelers uit de Koekenstad de Schoen in de wacht. “Dat Lozano nooit won, blijft een schande.” Een blik op de Antwerpse historie van de ‘Gaawe Schoeng’.