Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Van de privévlucht tot de krabbel, terugblik op dé stunttransfer van Mignolet naar Club Brugge: “Klopp wilde Simon niet laten gaan”

Drie jaar na zijn blijde intrede wordt Simon Mignolet (34) straks wellicht de nieuwe Gouden Schoen. Een terugblik op dé blauw-zwarte stunttransfer, met zaakwaarnemer Nico Vaesen: “Het was stresserend. Ik vind het ook nog altijd van heel veel klasse getuigen hoe Liverpool de hele zaak heeft aangepakt.”

17 reacties

 • eric debanne

  1 week geleden
  De beste transfer voor club van de laatste jaren zeker weten ...👍 En vorig jaar de gouden schoen trok op niets die speler van Genk verdiende het Gewoon niet ...! Was meer kado dan wat anders ...🙄
 • Werry Galle

  1 week geleden
  Die van Genk moeten hier niet teveel zagen. Verleden jaar kregen ze de gouden schoen al. Mer de nadruk op kregen, want hij verdiende die toen ook niet.
 • Hendrik Goeminne

  1 week geleden
  Een paar keer erg uitgeblonken op de cruciale momenten da's waar. Voor de rest een aantal serieuze blunders. De GS is steeds meer een carrièreprijs en wordt dus niet op de juiste gronden toegewezen.
 • Jasper Seys

  1 week geleden
  Teddy Teuma is de enige die hem mag krijgen op basis van het volledig jaar !
 • wesley netnem

  1 week geleden
  De Gouden schoen betekend eigenlijk niets ..het is niets waard want de uitkomst is nooit eerlijk ! meestal zijn het aanvallers die deze winnen omdat ze goals maken ?? Het is een Team sport ..Dus hoe kan je dan 1 speler belonen voor de perstatie's van die Ploeg ?? Zonder Doelman wordt je geen kampioen ..maar zonder aanvaller kan wel !? Als de anderen de aanvaller Geen bal geven ..kan hij die ook niet in de goal schoppen ? Tot zo ver de waarde van zulke Nep trofeeen
 1. Vertonghen over verrassende ‘Beste Belg in het Buitenland’: “Na zo'n prestatie in een finale had ik ook voor Thibaut gekozen”
  19

  Vertonghen over verrassen­de ‘Beste Belg in het Buitenland’: “Na zo'n prestatie in een finale had ik ook voor Thibaut gekozen”

  Dat Simon Mignolet de Gouden Schoen zou winnen, kon iedereen wel voorspellen. Maar dat Thibaut Courtois met lege handen achterbleef in de categorie ‘Beste Belg in het Buitenland’, was toch wel een verrassing. Ook Jan Vertonghen gaf tijdens de uitzending toe eerder Courtois dan Kevin De Bruyne verwacht te hebben. “Thibaut won de Champions League met een ongelooflijk prestatie in de finale.”
 2. In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”
  Play
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  42

  In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”

  Het was een onophoudelijke stroom aan gelukwensen, tot diep in de nacht. Kersvers Gouden Schoen Paul Onuachu liet het allemaal op zich afkomen en genieten deed hij met volle teugen. Van het ontbijt over de taart tot de ovatie van zijn ploegmakkers en natuurlijk de knuffels van zijn Tracy. “Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom, daarom ben ik zo emotioneel.” Een dag in het spoor van ‘Golden Paul’.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. ‘Gaawe Schoeng’ wordt straks voor derde opeenvolgende keer uitgereikt in Antwerpen: Antwerpse bedenker, maar zelden Antwerpse winnaar
  PREMIUM

  ‘Gaawe Schoeng’ wordt straks voor derde opeenvol­gen­de keer uitgereikt in Antwerpen: Antwerpse bedenker, maar zelden Antwerpse winnaar

  Voor het derde jaar op rij wordt de Gouden Schoen uitgereikt in Antwerpen. Da’s een beetje thuiskomen, want het concept werd destijds bedacht door een Antwerpenaar. Desondanks sleepten slechts weinig spelers uit de Koekenstad de Schoen in de wacht. “Dat Lozano nooit won, blijft een schande.” Een blik op de Antwerpse historie van de ‘Gaawe Schoeng’.