Jonathan David.
Volledig scherm
Jonathan David. © BELGA

Uit het oog, uit het hart: Jonathan David speelt nog slechts bijrol in Gouden Schoen

Gouden SchoenDe ‘X-factor van AA Gent’, noemde Jess Thorup hem. Jonathan David (20) was de rijzende ster in de ­Jupiler Pro League, tot hij in de ­zomer naar Lille verkaste. In de Gouden Schoen van 2020 speelt hij nog slechts een bijrol.

3 reacties

 • Daniela Otwinowska

  6 dagen geleden
  Kan iemand uitleggen hoe het komt dat hij überhaupt punten krijgt? heeft letterlijk 1 wedstrijd gespeeld dit seizoen. Gouden schoen ging toch enkel over huidig seizoen door corona?
 • Gert Reynders

  6 dagen geleden
  Is dat nu zo raar? Die heeft dit seizoen toch nauwelijks gespeeld. De punten die hij gekregen heeft waren waarschijnlijk op basis van zijn goede vorige seizoen (ook al zou dat niet mogen meetellen,...)
 • rik cappelle

  7 dagen geleden
  Niemand die vorig seizoen meer de trofee 'Belofte van het jaar' verdiende dan die jongen. Zelfs onze eigen Diatta moest het normaal en eerlijk afleggen tegen deze klasbak. Maar wat dacht ge ? Neen, ze gaven hem veel liever aan een tribuneklant uit de randgemeente. Een grotere schande bestaat er niet en weer was het, zoals de voorbije 50 jaar, hetzelfde ploegske die erbij betrokken was.
 1. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"

 2. Van den Brom na sneeuwpartij: “Dit had niets met voetbal te maken. Een schande"
  Play

  Van den Brom na sneeuwpar­tij: “Dit had niets met voetbal te maken. Een schande"