Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu.
Volledig scherm
PREMIUM
Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu. © Photo News

Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoetballer was”

Gouden SchoenIn ‘Onuachu Town’ is zij de koningin, Tracy Acheampong (23). Een meisje uit Amsterdam met Ghanese roots en al bijna vier jaar steun en toeverlaat van Paul Onuachu (27). Ook zij genoot de laatste dagen intens van de erkenning die haar topspits kreeg. “Toen hij meteen mijn nummer vroeg, dacht ik ‘echt niet’, maar het was typisch Paul: doodeerlijk en rechtuit.”

8 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Guido brouw : prachtig 1e ronde gespeeld dat wel ! Maar de 2e ronde geen bal meer geraakt laat staan doelpunten ...🙄 Hij wilde zelfs weg ...maar geen enkel club kwam voor hem !
 • guido broux

  4 maanden geleden
  Eric Debanne, de trofee verliest aan waarde ?? ik denk dat ge Paul Onuachu nog niet veel bezig gezien hebt, die maakt niet alleen goals, die werkt ook aardig op het middenveld, en komt mee verdedigen, maar om dat te zien moet ge volledige matchen van hem zien, terechte winnaar, simpel, over de voorbije jaren ga ik hier beter niets zeggen
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Goeie spits van Genk dat wel ...! Maar om hem een gouden schoen te geven ...🙄...? Deze trofee verliest van zijn waarde tegenwoordig ...!
 • Liliane Vervliet

  4 maanden geleden
  Succes ! Tof koppel !
 • Kurt Hardrada

  4 maanden geleden
  Niks dan respect voor deze mooie mens. Hij verdient het ook om een mooi en lief vrouwke te hebben. Nu nog een mooie toptransfer aan het einde van het seizoen. Het is je gegund, Paul. Forza Racing! Mijn ploeg, voor altijd!
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.