BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Stralen op de rode loper doe je zo

ColumnAllemaal goed en wel, dat voetbal. Maar waar we ons natuurlijk óók op verlekkeren, is het moois waarop de dames ons vanavond zullen trakteren, op het gala van de Gouden Schoen. Stress is overigens niet nodig: onze modecolumniste Sofie Valkiers geeft last­minutetips mee aan de hand van enkele ­geslaagde voorbeelden uit het verleden - "zo mooi, dat rood" - en gaat tot in de ­details.

 1. ‘Gaawe Schoeng’ wordt straks voor derde opeenvolgende keer uitgereikt in Antwerpen: Antwerpse bedenker, maar zelden Antwerpse winnaar
  PREMIUM

  ‘Gaawe Schoeng’ wordt straks voor derde opeenvol­gen­de keer uitgereikt in Antwerpen: Antwerpse bedenker, maar zelden Antwerpse winnaar

  Voor het derde jaar op rij wordt de Gouden Schoen uitgereikt in Antwerpen. Da’s een beetje thuiskomen, want het concept werd destijds bedacht door een Antwerpenaar. Desondanks sleepten slechts weinig spelers uit de Koekenstad de Schoen in de wacht. “Dat Lozano nooit won, blijft een schande.” Een blik op de Antwerpse historie van de ‘Gaawe Schoeng’.
 2. POLL. Kies hier uw favorieten voor het Gala van de Gouden Schoen en win een gesigneerd shirt van de Rode Duivels
  Play
  11

  POLL. Kies hier uw favorieten voor het Gala van de Gouden Schoen en win een gesigneerd shirt van de Rode Duivels

  Niet alleen de winnaars op het Gala van de Gouden Schoen, maar ook jij kan morgen in de prijzen vallen. Pronostikeer mee en voorspel alle winnaars in elke categorie. Wie weet komt een uniek gesigneerd shirt van de Rode Duivels dan wel jouw richting uit. Zij die nog wat inspiratie willen opdoen, kunnen onder het deelnameformulier de favorieten per categorie nog eens overlopen.