Simon Mignolet en vriendin Jasmien.
Volledig scherm
Simon Mignolet en vriendin Jasmien. © Photonews

Simon Mignolet, straks opnieuw vader, derde keer op rij Doelman van het Jaar: “Nóg mooier na lastig 2021”

Gouden SchoenGeen twee zonder drie. Ondanks een naar eigen zeggen “heel lastig 2021” is Simon Mignolet (33), die straks opnieuw vader wordt, andermaal Doelman van het Jaar: “Na een aantal spijtige overlijdens in mijn omgeving is deze prijs nóg mooier.” 

5 reacties

 • Chris Marien

  4 maanden geleden
  Volg het voetbal , zal er waarschijnlijk weinig van kennen maar Mignolet doelman van het jaar pfffff , ik ken er echt niks van Brugge supporter
 • Eric Maes

  4 maanden geleden
  Simon is de verdiende winnaar.Nog altijd de compleetste doelman in onze competitie.Maar gaat serieuze concurentie ´krijgen van een topper in wording Vandevoordt, als die nog in Belgie blijft.
 • Sabine De Meyer

  4 maanden geleden
  Flatert de laatste tijd regelmatig. Er zijn er betere in eerste klasse...
 • pol gesmol

  4 maanden geleden
  Goeie keeper, maar om dubbel zoveel punten te hebben als zijn directe achtervolger, dat klopt niet. Zo goed is hij niet meer.
 • Dirk Sabbe

  4 maanden geleden
  Keeper van moeskroen al bezig gezien?
 1. Gaan Undav of Vanzeir Gilles De Bilde achterna? “Ik was destijds ook geen favoriet, dat is ook helemaal anders uitgedraaid”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  14

  Gaan Undav of Vanzeir Gilles De Bilde achterna? “Ik was destijds ook geen favoriet, dat is ook helemaal anders uitge­draaid”

  Voor de strafste stats dit seizoen tekent het Union-koningskoppel Deniz Undav en Dante Vanzeir. Samen hebben ze een voet in liefst 45 goals. Analist Gilles De Bilde, het levende bewijs dat het wel zou kunnen voor één van de twee, schat hun kansen op de trofee echter wel gering in. “Ze scoren slechts in één stemronde én pakken punten van mekaar af.”
 2. In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”
  Play
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  42

  In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”

  Het was een onophoudelijke stroom aan gelukwensen, tot diep in de nacht. Kersvers Gouden Schoen Paul Onuachu liet het allemaal op zich afkomen en genieten deed hij met volle teugen. Van het ontbijt over de taart tot de ovatie van zijn ploegmakkers en natuurlijk de knuffels van zijn Tracy. “Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom, daarom ben ik zo emotioneel.” Een dag in het spoor van ‘Golden Paul’.