Radja Nainggolan in opmerkelijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”

Gouden SchoenRadja, zoals we hem kennen: recht voor de raap. Nainggolan (33) was gisteravond een van de topgasten op de Gouden Schoen, en dus kon een uitgebreid interview met Gilles De Bilde niet ontbreken. De sterkhouder van Antwerp kwam daarin terug op enkele uitspraken die hij vorige maand deed over Noa Lang (22). “Als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren.”

14 reacties

 • Constantijn Stevens

  4 maanden geleden
  En of Radja gelijk heeft, elke objectieve voetballiefhebber denkt hetzelfde over Lang. De arrogantie DRUIPT van zijn gezicht. Vraag maar na in Nederland, ze kennen Noa daar al te goed en Van Gaal bleef zelfs beleefd in zijn interview: “Zijn maniertjes moet hij thuis laten of t zal snel over zijn”. Dat verwend jochie dat in België VEEL TE SNEL de hoogte werd in geprezen,gouden schoen moest hij krijgen enkel om komende transferprijs nog wat hoger te zetten.Geef toe,er zijn hier veel betere spelers
 • Ilse Verlinden

  4 maanden geleden
  Mooi gezegd? Verstandig? Respect? Geen woorden, maar daden zou ik zo zeggen, Radja! Liever een vinger op de mond, dan dronken te snel rijden.
 • André Christiaens

  4 maanden geleden
  Er waren toch genoeg oude RD spelers die men kon aanspreken om op de stoel te komen zitten. Ik denk dat het meer van VTM was te doen om Martinez een peer te stoven, van...zie je hem zitten de beste RD die je thuis hebt gelaten.
 • Frank Waeghe

  4 maanden geleden
  Mooi gezegd Radja, ik denk dat ook als ik bijvoorbeeld iemand te snel en onverantwoord zie rijden in de stad. Dan gaat door mijn hoofd wat doet die toch allemaal...
 • Frederik Lootens

  4 maanden geleden
  Naigolan mijn respect voor jou gaat alleen maar de hoogte in. Perfect verwoord.
 1. In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”
  Play
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  42

  In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”

  Het was een onophoudelijke stroom aan gelukwensen, tot diep in de nacht. Kersvers Gouden Schoen Paul Onuachu liet het allemaal op zich afkomen en genieten deed hij met volle teugen. Van het ontbijt over de taart tot de ovatie van zijn ploegmakkers en natuurlijk de knuffels van zijn Tracy. “Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom, daarom ben ik zo emotioneel.” Een dag in het spoor van ‘Golden Paul’.