Lior Refaelov won vorig jaar de Gouden Schoen.
Volledig scherm
Lior Refaelov won vorig jaar de Gouden Schoen. © BELGA

POLL. Wie moet volgens u de Gouden Schoen winnen?

Gouden SchoenGaat de meest prestigieuze individuele voetbalprijs van ons land dit jaar naar een Club Brugge-speler? Noa Lang, Charles De Ketelaere en Hans Vanaken behoren alvast tot de absolute favorieten. Of wordt het Paul Onuachu, doelpuntenmachine van Racing Genk? En wat met Dante Vanzeir en Deniz Undav, die met promovendus Union aan de leiding staan in de Jupiler Pro League? Nu de laatste speeldag van 2021 achter de rug is, hebben de stemgerechtigden hun stem uitgebracht. Maar wie verdient volgens u de Gouden Schoen? Laat het ons weten in onderstaande poll!

97 reacties

 • Guido Van de Velde

  9 maanden geleden
  Sorry ik denk dat de uitslag gouden schoen het lijstje achterstevoren is afgelezen
 • isabelle vangeel

  9 maanden geleden
  Sergio gomez
 • willy borgheys

  9 maanden geleden
  misschien toch best een jaartje overslaan.Niveau is te laag.Niemand verdient hem.
 • Gerard Nijskens

  9 maanden geleden
  Dekelare geeft het laatste half jaar nog geen zes goede wedstrijden gespeelt en daar doen die van Union hem de baart dubbel af daar zij ook al in het begin van het jaar goed speelde en zelfs kampioen werden en Genk was alleen maar sterker in het strafschoppen nemen en voor Genk hebben ze nog een eerste klasser uit de beker geworpen dus dat mag dan zeker geteld worden maar tja ze spelen niet in Brugge anders waren zij de hoofd opeissers
 • Eric Severijns

  9 maanden geleden
  Als je dan ziet dat een Nilis, Lozano, Preben Larssen, en anderen hem niet mochten winnen zegt dat veel over de waarde van deze schoen, moest ik voetballer zijn, ik denk dat ik hem zou weigeren uit respect voor een aantal voetballers, een Vanderelst die 2x op de erelijst staat, dit is toch om te lachen.
 1. Radja Nainggolan in opmerkelijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”
  Play
  Gouden Schoen
  14

  Radja Nainggolan in opmerke­lijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”

  Radja, zoals we hem kennen: recht voor de raap. Nainggolan (33) was gisteravond een van de topgasten op de Gouden Schoen, en dus kon een uitgebreid interview met Gilles De Bilde niet ontbreken. De sterkhouder van Antwerp kwam daarin terug op enkele uitspraken die hij vorige maand deed over Noa Lang (22). “Als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren.”