Hans Vanaken
Volledig scherm
Hans Vanaken © Photo News

Na twee keer Gouden Schoen nu pas achtste: Hans Vanaken is dupe van zijn eigen succes

Gouden SchoenHij legde de lat eigenhandig zó hoog, waardoor een derde Gouden Schoen op rij uitblijft. Hans Vanaken (28) was in 2020 nochtans goed voor 12 goals en 7 assists. Een achtste plek is evenwel zijn deel. Dan maar 'Doelpunt van het Jaar'?

50 reacties

 • Philippe De Naeyer

  6 dagen geleden
  Hoe die Mignolet als kandidaat wordt getipt, daar begrijp ik geen jota van. Was dit jaar veel minder secuur dan vorig jaar, al wordt het enkel niet afgestraft door de tegenstander. Bekijk zijn matchen maar eens en het zal je opvallen hoeveel onnodige risico’s hij nam bij het uitverdedigen, ja ook bij de RD indien hij eens mocht spelen. Blijft uiteraard een goede keeper, maar dan zijn Lang, Mata en Charles grotere kandidaten in mijn ogen.
 • Marko Decandt

  7 dagen geleden
  Ze mogen de gouden schoen inderdaad afschaffen. Het is toch maar de prijs voor de minst slechte speler in België. Allee kijk, Vanaken heeft hem 2x gewonnen en loopt hier nog altijd rond. Ze willen hem niet eens in het buitenland want veel te licht. Maar wel 2x gouden schoen? Vroeger was de vraag na 1 gouden schoen, naar welke buitenlandse ploeg vertrekt hij?
 • Yves Vanhoudt

  7 dagen geleden
  Wat maken de Club-fans zich toch zo'n zorgen. De Gouden schoen winnen ze sowieso. Verhaeghe betaalt Keygnaert niet voor niks.
 • Noel DE BRUYCKERE

  7 dagen geleden
  Gouden Schoen naar Antwerp? Van Aken is nog altijd beter dan alle Antwerpspelers samen. men moet ook niet vergelijken met de buitenlanders .de schoen is voor de beste speler in onze competitie..vlug beginnen met een samenstelling van de Belgische en Nederlandse ploegen dan kan het niveau opgekrikt worden en zijn we van die amateurs verlost.
 • karel daneeels

  7 dagen geleden
  het is hem alleen om de show te doen de stemming is niet meer van vandaag en de meeste stemmers zijn om de 1 of andere rede vooringenomen.
 1. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"

 2. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  18 januari