Moet Mignolet toch nog eens naar het buitenland? Mulder: “Hij verdient bij Club buitensporig veel”, Keygnaert: “Maar is hij niet te goed voor België?”

Gouden SchoenJan Mulder (in de rol van presentator), chef voetbal Stephan Keygnaert en huisanalist Marc Degryse namen in een speciale Gouden Schoen-aflevering van ‘Top of the League’ 10 stellingen onder de loep. Stelling 3: Mignolet moet toch nog één keer naar het buitenland. Volgens het trio is de keeper van Club Brugge overigens dé topfavoriet om zichzelf morgen op te volgen als Doelman van het Jaar. 

20 reacties

 • Azaire Vanhoutte

  2 jaar geleden
  MIGNOLET is de enige kieper die mee voetbalt ,hij vervangt een aanvallende verdediger en zo speelt de ploeg vooruit of niet soms als men dat nog niet ziet en hij staat op de zelfde hoogte van courtois .
 • Daniel Ackx

  2 jaar geleden
  In elk geval hij spreekt Nederlands. De nieuwe gouden schoen heeft de Belgische nationaliteit niet en spreekt na reeds meer dan 10 jaar in ons land van exceptionele belastingvoordelen te genieten nog geen woord Nederlands. Nog deze avond zei Mahdi (CD&V) dat iedere vreemdeling hier na Max 3 jaar onze taal moet kunnen spreken. Een gouden schoen onwaardig.
 • Stephane Debroux

  2 jaar geleden
  Vergeet niet dat als Rodgers trainer was gebleven bij Liverpool , Was Simon ook de Nr 1 gebleven ,Wat Klopp hem geflikt heeft trok nergens op ,Remember Karius ,,
 • Stephane Debroux

  2 jaar geleden
  Na doelman van het jaar voor het 2de jaar op rij ,verdiend Simon ook om dit jaar de Gouden Schoen te winnen ,Niemand in deze referentie is beter ,Simon the Best ,,,
 • Jean-marc Geirnaert

  2 jaar geleden
  Simon laat de ploeg beter spelen, heel belangrijk. De verdediging weet dat Simon de steek die ze soms laten vallen, opraapt. De ploeg speelt veel aanvallender.