Marc Degryse: “Refaelov beleeft tweede jeugd bij Antwerp”

Gouden SchoenMarc Degryse, de Gouden Schoen van 1991, heeft de verwachte namen in zijn top drie staan. “Onuachu, Holzhauser en Refaelov als winnaar. Hij beleeft zijn tweede jeugd bij Antwerp en was beslissend in de bekerfinale tegen Club Brugge”, zegt Degryse in VTM Nieuws.

3 reacties

 • Johan Swinnen

  4 maanden geleden
  In Brugge kon hij gewoon niet meer mee en sorry , maar met 10 goede wedstrijden een gouden schoen winnen vind ik persoonlijk heel zwak ondanks dat het een prachtige gast is
 • Jurgen Vermaut

  4 maanden geleden
  Raffa mag hem zeker hebben, pracht van een mens en fantastische voetballer. Hij zal hem trouwens ook krijgen omdat net zoals elk jaar de winnaar eigenlijk al besproken wordt door een select clubje annalisten in november en de rest gedwee volgt via de media. Uiteindelijk is hier niets meer spannend aan.
 • Yves Gysel

  4 maanden geleden
  Rafaelov is echt een zeer technisch begaafde speler. Beste speler bij den Antwerp. Ik snap nog altijd niet dat Brugge hem heeft laten gaan. Bij momenten haalt hij een heel hoog niveau. Eigenlijk te goed voor de Jupiler League.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01