.
Volledig scherm
. © Photo News

Lior Refaelov, vorig jaar winnaar van Gouden Schoen: “Wie mijn opvolger wordt? Dan ga ik voor De Ketelaere”

Gouden SchoenWoensdag wordt de 68ste Gouden Schoen uitgereikt. Lior Refaelov, de winnaar van vorig jaar, is deze keer geen kanshebber om de trofee te pakken. Wie dan wel? “Ik denk dat het een van de jongens van Club Brugge wordt”, aldus de Israëliër. “Lang was de beste speler in de eerste helft van 2021. Maar als ik moet kiezen over het hele jaar, dan ga ik voor De Ketelaere. Vergeleken met Lang heeft hij niet elke vijf minuten aandacht nodig. Hij is veel matuurder in zijn spel.”

10 reacties

 • roger reniers

  5 maanden geleden
  Nee, zelfs Deketelaere niet bekijk de prestatie's van de laatste maanden) ! Er is al enkele jaren géén waardige winnaar meer ! Het lijkt steeds meer op de Miss België verkiezing , niet wetende aan wie de trofee geven ! Het is enkel de media die hier nog mee bezig is !
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Inderdaad de enige die de gouden schoen verdient is wel CDK ...! En ook Nicola storm speelt hel sterk ... Voor de rest ....
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Het zou een "schande" zijn en een enorme verrassing/teleurstelling moest het niet Charles zijn. Rafaelov weet tenminste talent te appreciëren.
 • Tim Candaele

  5 maanden geleden
  CDK zou de terechte opvolger zijn. Die gaat het nog heel ver schoppen
 • Luc Van Hulsel

  5 maanden geleden
  De Ketelaere zonder twijfel en ook volkomen terecht. Refaelov is een voetbalkenner en tevens een zeer correct persoon die waardering verdient van elke supporter.