Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

7 reacties

 • Bart Engels

  1 jaar geleden
  Hij heeft ook een top madam, waw
 • Andre Ehlinger

  1 jaar geleden
  Waarom niet wachtenn op Anderlecht Antwerp of Antwerp Anderlecht om de schoen af te geven ?
 • linda van landeghem

  1 jaar geleden
  Dank u, Antwerp, zonder mijn team was dit niet mogelijk. Ik kon niet wachten om een contract te tekenen bij Anderlecht, hoewel dit mij mondeling werd toegezegd door Dhr. Paul Gheysens. Geduld is niet mijn ding. Een woord is maar een woord hé. Gewoon negeren. Voor de rest een uitstekende voetballer die Antwerp nog kon gebruiken, maar hij verkoos Anderlecht, ondanks een gegeven woord. In Israël is dat misschien niets waard.
 • willems michel

  1 jaar geleden
  Verdiende gouden schoen. Topvedette bij Club, Antwerp en Anderlecht.
 • Kurt C.

  1 jaar geleden
  Toffe gast, mooie familie, topspeler en verdiende gouden schoen! Enkel jammer van die truitjes.
 1. Gaan Undav of Vanzeir Gilles De Bilde achterna? “Ik was destijds ook geen favoriet, dat is ook helemaal anders uitgedraaid”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  14

  Gaan Undav of Vanzeir Gilles De Bilde achterna? “Ik was destijds ook geen favoriet, dat is ook helemaal anders uitge­draaid”

  Voor de strafste stats dit seizoen tekent het Union-koningskoppel Deniz Undav en Dante Vanzeir. Samen hebben ze een voet in liefst 45 goals. Analist Gilles De Bilde, het levende bewijs dat het wel zou kunnen voor één van de twee, schat hun kansen op de trofee echter wel gering in. “Ze scoren slechts in één stemronde én pakken punten van mekaar af.”
 2. Ook bij Olympique Lyon glimmen ze van trots om hun Gouden Schoen Janice Cayman: “Way to go, jij kleine Belgische”
  Play
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  2

  Ook bij Olympique Lyon glimmen ze van trots om hun Gouden Schoen Janice Cayman: “Way to go, jij kleine Belgische”

  Janice Cayman had vrijdag wat bekijks in het majestueuze Place Bellecour, hartje Lyon. Ze heft haar pas gewonnen Gouden Schoen boven haar hoofd, passend bij het Gouden Mariabeeldje op de Notre-Dame in de achtergrond. Op bezoek bij Cayman in Lyon en haar club Olympique na de winst van een nieuwe trofee. “Ik wil er ook niet te veel mee pronken, zo ben ik niet.”