Evrard feestelijk onthaald in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Evrard feestelijk onthaald in Leuven. © Twitter OHL

Kleine oogjes, massa’s felicitaties en smurfentaart voor Nicky Evrard op haar Gouden Dag: “Ik denk niet dat dit mijn laatste interview zal zijn”

‘The price of fame’. Nicky Evrard (27) werd vandaag - met kleine oogjes - van het ene naar het andere interview gesleurd. “Het is nog even wennen.” Gelukkig was er tussendoor ook tijd voor taart. En haar trofee was nooit ver uit de buurt, zelfs de mannenploeg van OHL kwam haar feliciteren. Een dag in het spoor van de kersverse Gouden Schoen.

0 reacties

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Outsider Nicky Evrard en vriendin en ploegmaat Shari Van Belle over de Gouden Schoen en hun relatie: “Sommige meisjes hadden pas na 2 maanden door dat we een koppel waren”
  PREMIUM
  3

  Outsider Nicky Evrard en vriendin en ploegmaat Shari Van Belle over de Gouden Schoen en hun relatie: “Sommige meisjes hadden pas na 2 maanden door dat we een koppel waren”

  Flame of the Game, dat was ze op het EK van 2022 meer dan eens. Maar een Gouden Schoen, dat ontbreekt nog op het cv van nationale keepster Nicky Evrard. Voorlopig toch, want mogelijk mag ze die woensdagavond samen met haar vriendin en teamgenoot bij OHL Shari Van Belle in Antwerpen ophalen. Misschien wordt het wel de avond van de keepers. “Meestal komen we in beeld als het slecht is, als we in de fout gaan of zo. Alleen daarom al zou het leuk zijn als ze op een positieve manier in het nieuws komen.”