Julie Mazzu.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Mazzu. © Photo News

Julie Mazzu over haar man en topfavoriet voor ‘Trainer van het Jaar’: “Soms moet ik Felice zeggen: ‘Stop, nu eens géén voetbal’’’

Gouden SchoenTwintig jaar geleden sloeg de vonk over, in 2010 trouwden ze: Julie (43) is de liefde van het leven van Felice Mazzu (55), topfavoriet als ‘Trainer van het Jaar’. Het magische Union-seizoen en de inborst van Felice door haar ogen: “Hij heeft iemand nodig die zich over hem ontfermt.”

2 reacties

 • Lois Verdonk

  5 maanden geleden
  Mazzu topfavoriet ? Is dat niet Kompany, geen enkele trainer heeft zoveel aandacht gekregen ook al bakte hij er niets van.
 • Erik Van Aelst

  5 maanden geleden
  Top trainer en fijne vent ! Hopelijk ooit trainer van de nationale ploeg!
 1. Goudkoorts neemt toe in Genk, waar ze 20 jaar na Wesley Sonck hopen op nieuwe winnaar: “Wie 34 goals maakt in één jaar is sowieso topfavoriet”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  9

  Goudkoorts neemt toe in Genk, waar ze 20 jaar na Wesley Sonck hopen op nieuwe winnaar: “Wie 34 goals maakt in één jaar is sowieso topfavo­riet”

  De hamstringblessure heelt snel, Paul Onuachu stond gisteren zelfs al opnieuw op het trainingsveld. Spurt hij vanavond ook het podium op om zijn Gouden Schoen in ontvangst te nemen? Of wordt het toch z'n maatje, Junya Ito? “Meestal heb ik de rol van aangever en is Paul de afwerker, misschien zijn de rollen vanavond eens omgekeerd.”
 2. Ook bij Olympique Lyon glimmen ze van trots om hun Gouden Schoen Janice Cayman: “Way to go, jij kleine Belgische”
  Play
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  2

  Ook bij Olympique Lyon glimmen ze van trots om hun Gouden Schoen Janice Cayman: “Way to go, jij kleine Belgische”

  Janice Cayman had vrijdag wat bekijks in het majestueuze Place Bellecour, hartje Lyon. Ze heft haar pas gewonnen Gouden Schoen boven haar hoofd, passend bij het Gouden Mariabeeldje op de Notre-Dame in de achtergrond. Op bezoek bij Cayman in Lyon en haar club Olympique na de winst van een nieuwe trofee. “Ik wil er ook niet te veel mee pronken, zo ben ik niet.”