Is Clinton Mata de beste verdediger van België? Jan Mulder is fan: “Hij is beter dan Meunier”

Gouden SchoenJan Mulder (in de rol van presentator), chef voetbal Stephan Keygnaert en huisanalist Marc Degryse namen in een speciale Gouden Schoen-aflevering van ‘Top of the League’ 10 stellingen onder de loep. Stelling 3: Clinton Mata is de beste verdediger in België.

7 reacties

 • Eddy Van De Velde

  2 weken geleden
  Komaan Jan, beter dan Meunier? Wat heeft Mata dan al bewezen op topniveau?
 • rik cappelle

  2 weken geleden
  Niet met een straat maar met een grand boulevard voorsprong is hij de beste verdediger van het land. Wie twijfelt er daar aan ? Maar De Laet is een steengoede tweede en net als Mata een echte ploegspeler.
 • Patrick Meulders

  2 weken geleden
  Sowieso Ritchie de laet niet zwanzen hé
 • Gerry Cle

  2 weken geleden
  Het voorbije jaar was Mata absoluut de beste verdediger in België. Sneller en aanvallender dan De Laet en betrouwbaarder dan Vanheusden. Delcroix is wel de 'coming man' en straalt de meeste rust en klasse uit.
 • patrick deflem

  2 weken geleden
  mr geeraers heeft gelijk de laet met kopen schouder er bovenuit en ik ben geen antwerp supporter
 1. Dit was ‘the day after’ van kersvers Gouden Schoen Lior Refaelov: ontelbare felicitaties en interviews, maar er loerden ook verrassingen om de hoek
  Play
  Gouden Schoen

  Dit was ‘the day after’ van kersvers Gouden Schoen Lior Refaelov: ontelbare felicita­ties en interviews, maar er loerden ook verrassin­gen om de hoek

  De eerste werkdag van Lior Refaelov als nieuwe Gouden Schoen zit erop! Vanochtend arriveerde hij rond 9u met kleine oogjes op de Bosuil, waar hij na een teammeeting en een training van een uurtje zich samen met zijn ploegmaats tegoed deed aan een stukje van zijn prachtige feesttaart. Na de middag volgden nog wat interviews, maar er wachtten hem ook nog enkele verrassingen. Wij zaten de hele dag mee in het spoor van de kersverse Gouden Schoen, hieronder herbeleeft u zijn ‘day after’ in woord en in beeld!
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari