Ritchie De Laet, Jean-Marie Pfaff en Radja Nainggolan.
Volledig scherm
Ritchie De Laet, Jean-Marie Pfaff en Radja Nainggolan. © Joel Hoylaerts / Photo News

IN BEELD. Nainggolan met pet, kandidaten op Gouden Schoen en voetbalvrouwen sieren Gouden Loper

Gouden SchoenOmikron tiert welig, maar de Rode Loper op de Gouden Schoen krijgt ie niet klein. Een negatieve PCR-test en een Covid Safe Ticket later maakten de genodigden hun intrede in het Antwerp Expo. Fotoreeks van de Gouden Loper anno 2021, met updates tijdens het verloop van de avond.

8 reacties

 • Marc Sierens

  4 maanden geleden
  Tja er bestaan nog andere clubs en betere spelers dan die van Brugge die terecht de gouden schoen verdienen.
 • Rudy Claes

  4 maanden geleden
  Amaai ...die van Noa Lang heeft precies ook al haar boosterprik gekregen 😉
 • Bart Boenen

  4 maanden geleden
  Daar gaan we weer, voetballers met hun draken. Och ja, smaken verschillen… Gelukkig maar…
 • Andy Depaepe

  4 maanden geleden
  2022 kan niet meer stuk Nainggolan met pet en plastic Gal.
 • Robert Thomassen

  4 maanden geleden
  Een grote show geworden sinds VTM het presenteert. Precies een film gala met filmsterren. Ze doen maar.
 1. HLN SPORTCAST. Degryse en Jaques over de winstkansen van Ito: “Persoonlijkheid speelt mee, hoe je het ook draait of keert”
  Play
  Gouden Schoen
  3

  HLN SPORTCAST. Degryse en Jaques over de winstkan­sen van Ito: “Persoon­lijk­heid speelt mee, hoe je het ook draait of keert”

  Racing Genk heeft dit jaar twee kanshebbers op de Gouden Schoen: de Nigeriaanse prijsschutter Paul Onuachu (27) en het Japanse enigma Junya Ito (28). In HLN Sportcast wikken en wegen analisten Marc Degryse en Heleen Jaques de winstkansen van de “onderschatte” Ito. “Een onderdeel van de Gouden Schoen is hoe je wordt gezien door de buitenwereld.”
 2. IN BEELD. Deze voetbal­vrou­wen maakten grote sier op de rode loper: “Op een avond als deze mag het al eens sexy zijn”
  Play
  Gouden Schoen
  13

  IN BEELD. Deze voetbal­vrou­wen maakten grote sier op de rode loper: “Op een avond als deze mag het al eens sexy zijn”

  Voor een Tequila Sunrise moest je gisteren niet in Ibiza zijn, wel in de Antwerpse Expo voor de rode loper van de Gouden Schoen. Met subtiele blote tinten, glinsterende eyecatchers en sexy zwart draaiden voetbalvrouwen de dresscode ‘cocktail’ als geen ander rond hun vinger. De voetballers kozen dan weer voor de charme van een klassiek maatpak, doorgaans in zwart, soms in petroleumblauw of gedurfd Peaky Blinders-stijl. Geniet vooral mee van onze eigen Oscaruitreiking der WAG’s.
 1. Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoetballer was”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  8

  Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoet­bal­ler was”

  In ‘Onuachu Town’ is zij de koningin, Tracy Acheampong (23). Een meisje uit Amsterdam met Ghanese roots en al bijna vier jaar steun en toeverlaat van Paul Onuachu (27). Ook zij genoot de laatste dagen intens van de erkenning die haar topspits kreeg. “Toen hij meteen mijn nummer vroeg, dacht ik ‘echt niet’, maar het was typisch Paul: doodeerlijk en rechtuit.”