PN
Volledig scherm
© PN

IN BEELD. Deze voetbal­vrou­wen maakten grote sier op de rode loper: “Op een avond als deze mag het al eens sexy zijn”

Gouden SchoenVoor een Tequila Sunrise moest je gisteren niet in Ibiza zijn, wel in de Antwerpse Expo voor de rode loper van de Gouden Schoen. Met subtiele blote tinten, glinsterende eyecatchers en sexy zwart draaiden voetbalvrouwen de dresscode ‘cocktail’ als geen ander rond hun vinger. De voetballers kozen dan weer voor de charme van een klassiek maatpak, doorgaans in zwart, soms in petroleumblauw of gedurfd Peaky Blinders-stijl. Geniet vooral mee van onze eigen Oscaruitreiking der WAG’s.

13 reacties

 • Gerrit Mangé

  4 maanden geleden
  Tessa, mooie elegante vrouw met een prachtig figuur, maar de high heels zijn een beetje gewoontjes onder dit mooie rode kleedje.
 • Brent Reynaert

  4 maanden geleden
  Gal heeft geen rimpeltje, verzorgt haar goe zeg !
 • Hilde Weymeersch

  4 maanden geleden
  Ja de grote sier maken. Gemakkelijk hé als je veel geld hebt. En indeze tijden.
 • Rudi Pieters

  4 maanden geleden
  Ben die show eigenlijk wat beu en wij maar in ons kot moeten blijven en ons blauw betalen
 • Peter Van Endert

  4 maanden geleden
  Onze David Hermans slaagt de nagel op de kop met veel van deze vrouwen plastisch chirurgie
 1. Radja Nainggolan in opmerkelijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”
  Play
  Gouden Schoen
  14

  Radja Nainggolan in opmerke­lijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”

  Radja, zoals we hem kennen: recht voor de raap. Nainggolan (33) was gisteravond een van de topgasten op de Gouden Schoen, en dus kon een uitgebreid interview met Gilles De Bilde niet ontbreken. De sterkhouder van Antwerp kwam daarin terug op enkele uitspraken die hij vorige maand deed over Noa Lang (22). “Als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren.”