Simon Mignolet
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Mignolet © Photo News

Iconische Club-doelmannen plaatsen Mignolet al bij grote vijf: “Net onder Jensen en Verlinden”

Gouden SchoenSimon Mignolet (33) behoort opnieuw tot de kanshebbers om tot Keeper van het Jaar te worden uitgeroepen. Dat zou dan de derde keer op rij zijn, meteen een unicum. De Rode Duivel heeft intussen ook al twee titels met Club op zijn palmares staan. Daarmee is hij goed op weg om toe te treden tot het rijtje met de meest iconische doelmannen van Club. Die mening zijn ook Danny Verlinden, Philippe Vande Walle en Stijn Stijnen toegedaan.

24 reacties

 • Eric Bex

  9 maanden geleden
  De laatste tijd heeft hij toch veel geflaterd hoor. Ik zal niet snel kwaad spreken over een Club speler maar Mignolet is niet meer de Mignolet van de afgelopen 2 seizoenen. Ik zou toch stilaan al eens Lammens durven brengen hoewel met hun huidige 2de plaats gaat dat niet direct gebeuren tenzij Mignolet zich moest blesseren of geschorst worden.
 • jan boden

  9 maanden geleden
  De waarheid is dat Club Brugge nooit een iconische doelman gehad heeft.
 • Michel Oyen

  9 maanden geleden
  Misschien nog eens bij de minister op bezoek gaan of komt hij weer van een kaal kermis thuis
 • Gunther Serneels

  9 maanden geleden
  Idd,waar hij zijn eerste gouden handschoen verdient heeft blijft voor mij ook nog steeds een raadsel aangezien hij maar een half seizoen gespeeld heeft
 • Johan Planckaert

  9 maanden geleden
  als er 1 speler van brugge de gouden schoen verdient , dan is het Mignolet. Neem hem weg bij club en ze hebben 8 punten minder op dit ogenblik. Wat die al uitgehaald en gered heeft is enorm.
 1. Unieke babbel met Gouden Schoen-favorieten De Ketelaere, Lang en Vanaken: “Misschien krijg je wel een boete voor die rode kaart, Noa” - “Dan ga ik niet akkoord”
  PREMIUM
  Gouden Schoen

  Unieke babbel met Gouden Schoen-favorieten De Ketelaere, Lang en Vanaken: “Misschien krijg je wel een boete voor die rode kaart, Noa” - “Dan ga ik niet akkoord”

  Het moet de eerste keer zijn op deze sportpagina’s dat een interview in twee delen wordt gepubliceerd. Gaat u zitten voor een unieke en onvergetelijke babbel met dé drie van Club: Hans Vanaken (29), Noa Lang (22) en Charles De Ketelaere (20). Eerst het luchtige aperitief, inclusief entree. Later het (serieuze) hoofdgerecht. “Niet zeggen dat ik me slechter kleed dan Hans, Charles!”
 2. Op zoek naar de Deense roots van Onuachu: “Het klikte tussen Paul en ons zoontje van 6. Voor allebei was alles nieuw”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  2

  Op zoek naar de Deense roots van Onuachu: “Het klikte tussen Paul en ons zoontje van 6. Voor allebei was alles nieuw”

  In het Deense dorpje Ikast klinken ze vanavond op Paul Onuachu, de nieuwe Gouden Schoen. Zeven jaar lang gaf het Deense gezin Larsen Onuachu een warm nest, tot hij klaar was om zijn vleugels uit te slaan. Op zoek naar de Deense roots van Super Eagle Paul ‘Ebere’ Onuachu. “Van één ding heb ik wel spijt, dat ik hem niet leren zwemmen heb. Dat neemt hij mij tot op vandaag kwalijk.”
 3. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.