HLN SPORTCAST. Hoe liggen de kansen van het gouden Union-duo? “Te vroeg om een van hen nú al de Schoen te geven”

Gouden SchoenVerdient Dante Vanzeir of Deniz Undav nú al de Gouden Schoen? In HLN Sportcast buigen ze zich erover. Het spitsenduo is een van de belangrijkste schakels van de fiere leider Union Saint-Gilloise.

5 reacties

 • Werner Gielis

  4 maanden geleden
  zeker gesjoemel mijnheer DE Bruyckere, al jaren word het clubke uit Bruhhe beschermd door de VAR waardoor ze titels in geschenkverpakking kregen en dus veel geld cadeau kregen
 • Walter De Vuyst

  4 maanden geleden
  In de Brugse kern loopt er sinds decennia lang geen enkele Bruggeling rond op misschien één uitzondering na . In de nationale ploeg hetzelfde scenario de laatste 15 jaar . Gelukkig is er de steun van de oververtegenwoordigde West-Vlaamse journalisten . Dus lezers maak je geen illusies .
 • Tony Salta

  4 maanden geleden
  Ik wil toch eens even al dat gedoe over de gouden schoen in een context brengen. Noem mij eens eentje op van club Brugge die er mee in een top kompetitie is bij geland. Ik ken er geen enkle, maar wel spelers die de goude schoen ze nóóit gewonnen hebben Zo als spelers van uit de jeugd van Genk. En dat zijn wereldwijd top voetballers. Houd er eens mee op met dit soort overroepen spelers op te hemellen want het stel allenmaal niets voor. zie maar naar Vanaken.
 • Noel DE BRUYCKERE

  4 maanden geleden
  Gesjoemel? Brugge is al 4 jaar klassen sterker dan de rest. Is toch normaal zeker dat deze spelers meer kans hebben dan de rest.
 • Polutnik Ronald

  4 maanden geleden
  Waarom zoveel gezever over de gouden schoen , als je al op voorhand weet dat het weer iemand van Brugge zal zijn voor de gouden schoen . Ik kijk niet meer naar de uitreiking , en ik hoop dat de meeste mensen het door hebben dat gesjoemel met Brugge . En dit is al enkele jaren zo bezig .
 1. HLN SPORTCAST. “Mijn buikgevoel zegt dat De Ketelaere wint": onze analisten blikken vooruit naar bloedstollende en onvoorspelbare editie Gouden Schoen
  Gouden Schoen
  22

  HLN SPORTCAST. “Mijn buikgevoel zegt dat De Ketelaere wint": onze analisten blikken vooruit naar bloedstol­len­de en onvoorspel­ba­re editie Gouden Schoen

  Nog twee keer slapen. Wie past dé Schoen? De Heilige Drievuldigheid van Club Brugge? Die goedlachse reus van Racing Genk? En wat met die twee musketiers van Union Saint-Gilloise? Nooit eerder zijn zoveel stemformulieren bij onze deurwaarder beland als dit jaar. Het wordt bloedstollend en onvoorspelbaar en daarom blikken we in HLN Sportcast vooruit op deze 68ste editie. In het fragment hieronder: het belang van zo’n individuele prijs. “Eens je hem gewonnen hebt, ben je voor altijd een Gouden Schoen-winnaar.”