Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het laatste woord is aan drievoudig laureaat Jan Ceulemans: “Het zal geen grote winnaar zijn, maar... Gouden Schoen ben je voor het leven”

Gouden SchoenMet drie Gouden Schoenen behoort Jan Ceulemans (63) tot een select clubje, samen met Paul Van Himst en Wilfried Van Moer. ‘Caje’ velt het ultieme oordeel over de editie 2020: “Ik verwacht ‘Antwerpen boven’.”

3 reacties

 • Polutnik Ronald

  2 weken geleden
  Er is maar één iemand die constant goed gespeeld heeft op de voetbal velden , en dat is Onuwachu . Steeds in beste doen , maar Rafaelov is maar enkele wedstrijden goed geweest en dan nog vroegtijdig vervangen omdat hij het niet meer aankan . En Mignolet word weer verkozen omdat het een Bruggeling is .
 • Wouter Santy

  2 weken geleden
  Verdedigers komen zelden of nooit aan bod voor de gouden schoen. Zonder goeie verdedigers kan men nooit kampioen spelen.
 • ronny wenselaers

  2 weken geleden
  Jan heeft gelijk,niemand komt hier dit jaar voor in aanmerking . Denk zelf dat de evt gouden schoen, rondloopt in de minder hoog schorende ploegen . Daar liepen mannen die meer verdiensten hadden . Natuurlijk spreekt dit minder aan , maar ere wie het toekomt
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari