Sportimage
Volledig scherm
© Sportimage

Eden Hazard Beste Belg in het buitenland: "De eerste, maar zeker niet de laatste"

Gouden SchoenEen tweede plaats in beide stemrondes volstond. Eden Hazard troefde Dries Mertens (beste in eerste helft van 2017) en Kevin De Bruyne (beste in tweede helft van 2017) af voor de trofee van ‘Beste Belg in het buitenland’. Zijn eerste trofee in eigen land. “De eerste maar zeker niet de laatste”, zei Hazard, die door sponsorverplichtingen de uitreiking niet bij kon wonen. Hazard volgt tweevoudig winnaar De Bruyne op.

4 reacties

 • Derek Beuckelaers

  4 jaar geleden
  Zeer terecht en absoluut verdiend !
 • Robert Lemaire

  4 jaar geleden
  Wat een grap, Hazard flitst 1x om de 6 wedstrijden terwijl De Bruyne er elke match met kop en schouders bovenuit steekt. Hazard is achtste beste achter De Bruyne, Mertens, Courtois, Nainggolan, Alderweireld en Vertonghen.
 • Daphné Deprez

  4 jaar geleden
  Terechte winnaar!!! Hij is nu eenmaal de beste speler! Proficiat Eden
 • Gerrit gasthuis

  4 jaar geleden
  de bruyne 1000 keer beter onbegrijpelijk
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).