De derde Genk-speler ooit? Paul Onuachu steekt zich niet weg: “Ik verdien 100 procent de Gouden Schoen”

Gouden SchoenWesley Sonck, Branko Strupar en... Paul Onuachu? Vorig jaar werd de 27-jarige Nigeriaan derde, morgen doet hij een nieuwe gooi naar de Gouden Schoen - hij zou de derde Genk-speler ooit zijn die de felbegeerde prijs op de schouw mag zetten. “Of ik verdien te winnen? Honderd procent.” 

20 reacties

 • FRITS VERSTRAETEN

  4 maanden geleden
  Hij is groot maar zijn schoenen passen niet meer, wat een groot gedacht van zijn eigen en zeker het laatste half jaar niet goed gespeeld
 • yenthe gesquiere

  4 maanden geleden
  Iben onuachu verdient het 100%,niet in supervorm maar toch beste g/m ratio van de pro leaugue het is opgezet spel
 • Tijl Dewildeman

  4 maanden geleden
  Een eerlijke selectie voor de gouden schoen zou zijn dat ieder team zijn beste speler(s) zouden mogen laten aanstellen om hierop kans te maken. Dan zit de verdiende winnaar er zeker tussen. Goeie tot de beste spelers zitten soms verdoken in mindere ploegen waar weinig aandacht wordt aan besteedt. Zo zie ik het toch
 • Iben Delaere

  4 maanden geleden
  Onuachu verdient van mij de gouden schoen niet. hij heeft vorig seizoen goed gespeeld. maar dit seizoen heb ik hem niet in supervorm gezien. als we dan naar spelers gaan zoeken die het echt goed hebben gedaan in mijn ogen, dan moet je kijken naar Charles De Ketelaere, Dante Vanzeir, of Dennis Undav.
 • SONJA VAN DE VELDE

  4 maanden geleden
  Strupar was beter als goalgetter. Toen was onze competitie nog een stuk kwalitatiever.
 1. Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoetballer was”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  8

  Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoet­bal­ler was”

  In ‘Onuachu Town’ is zij de koningin, Tracy Acheampong (23). Een meisje uit Amsterdam met Ghanese roots en al bijna vier jaar steun en toeverlaat van Paul Onuachu (27). Ook zij genoot de laatste dagen intens van de erkenning die haar topspits kreeg. “Toen hij meteen mijn nummer vroeg, dacht ik ‘echt niet’, maar het was typisch Paul: doodeerlijk en rechtuit.”