Tessa Wullaert reageerde op haar tweede plaats met een clown-emoji.
Volledig scherm
Tessa Wullaert reageerde op haar tweede plaats met een clown-emoji. © Photo News

Clown-emoji als reactie: afwezige Tessa Wullaert grijpt voor vierde keer net naast Gouden Schoen

Gouden SchoenEen clown-emoji als laconieke reactie. Tessa Wullaert (29) zag voor het derde jaar op rij een Gouden Schoen door haar neus geboord. De aanvalster van Fortuna Sittard moest de voorbije jaren haar ontgoocheling verbijten, anno 2023 is het niet anders.

54 reacties

 • Michael Ceelen

  2 maanden geleden
  Bij de vrouwen tellen niet alleen de speelsters mee die in de Belgische competitie voetballen, maar ook de Belgische vrouwen die in alle andere competities voetballen. Vreemd. Vind Tessa wel een slechte verliezer, haar aantal doelpunten en assists moet ze dan eerst maar vergelijken met alle reddingen/punten pakken van keepster Evrard.
 • Karel Bellen

  2 maanden geleden
  Zeer onsportieve reactie. Dit heeft niets te maken met altijd te willen winnen. Als de keuze zo is moet je dat aanvaarden en vooral sportief opnemen zodat diegene die dan wel wint zich niet schuldig moet voelen en ook uit respect voor de winnaar.
 • Cedric Gobert

  2 maanden geleden
  Je kan het ook omdraaien, waarom wakker liggen van een gouden schoen die je niet krijgt van een organisatie die je zelf onbekwaam vindt? Dan moet ze er ook geen waarde aan hechten wanneer ze hem wel krijgt van diezelfde jury. Wees gwn blij voor Evrard en focus op uw eigen ploeg. Kijk naar Mignolet die direct zijn schoen zou ruilen om met Club mee op kop te staan of De Bruyne die totaal geen belang hecht aan individuele trofee. Het verschil tussen grote speelster zijn of een groot ego hebben.
 • Balian Butler

  2 maanden geleden
  Nicky is een terechte winnares! Waar de overige nominaties vandaan kwamen, is mij een raadsel... Kees lijkt veelbelovend, maar is belange nog geen gouden schoen kwaliteit!
 • Robby Mombers

  2 maanden geleden
  Dominique Chapelle 3 maal gouden schoen en 4 maal tweede, ik ben er ook voor deze trofee maar eenmaal te laten winnen dor een speler/speelster en een gouden schoen voor beste speler/speelster aan een doelman geven vind ik er net over
 1. Voor Noa Lang was het vooraf evident wie Gouden Schoen verdiende: “Ach ja, ik word liever kampioen”
  Play
  Gouden schoen
  328

  Voor Noa Lang was het vooraf evident wie Gouden Schoen verdiende: “Ach ja, ik word liever kampioen”

  Heel even dacht-ie dat híj ging winnen. Toen bleek dat Charles De Ketelaere pas derde was geëindigd. Maar uiteindelijk strandde ook Noa Lang op ruime achterstand van Gouden Schoen Paul Onuachu. “Ach, ik had dit wel verwacht. Ik gun het Paul ook, ben blij voor hem. Als je zoveel goals maakt, is dat een topprestatie. Alleen… Als je naar de statistieken kijkt, zijn mijn cijfers beter.”
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.