Charles De Ketelaere, hier geflankeerd door broer Louis en zus Renée bij een fotoshoot nadat hij werd uitgeroepen tot 'Belofte van het Jaar'.
Volledig scherm
PREMIUM
Charles De Ketelaere, hier geflankeerd door broer Louis en zus Renée bij een fotoshoot nadat hij werd uitgeroepen tot 'Belofte van het Jaar'. © Photo news

Charles De Ketelaere door de ogen van zus Renée en broer Louis: “Charles speelt niet zo graag in de warmte” - “Lap, daar gaan mijn weekendjes naar Spanje of Italië”

Gouden SchoenHet ene moment plagend, dan weer serieus. Maar op élk moment even liefdevol én trots. Zus Renée en broer Louis (een tweeling van 23) over Charles De Ketelaere (20), topfavoriet voor de ‘Belofte van het Jaar’ en tegelijk kanshebber voor de Gouden Schoen. 

3 reacties

 • Danielle De neef

  4 maanden geleden
  Ben geen Clubsupporter. Maar dit is hartverwarmend. Charles is ook een topkerel. Ik gun hem het succes.
 • ODETTE SCHOONJANS

  4 maanden geleden
  Leuke mensen, de De Ketelaers
 • Aurdo Tutrifore

  4 maanden geleden
  Warm nest, stabiele grond, goede mensen.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.