De deelnemende handelaars stelden de spaaractie voor.
Volledig scherm
De deelnemende handelaars stelden de spaaractie voor. © Amber Gys

Zomerspaaractie bij Pajotse ambassadeurs moet streekproducten extra promoten

PajottenlandSinds de coronacrisis worden er opvallend veel lokale producten aangekocht. Dat kan zowel op lokale boerenmarkten als winkels zijn. Om deze ondernemers een extra duwtje in de rug te geven organiseert streekorganisatie Pajottenland+ samen met negen van die ondernemers een zomerspaaractie. “Op deze manier kunnen we iedereen de kans geven om zowel de streek als de producten en producenten te leren kennen”, klinkt het.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Braza Open Air & Terras keren in 2022 terug
  Gooik

  Braza Open Air & Terras keren in 2022 terug

  De organisatie van Braza Open Air & Terras -dat doorging in Strijland (Gooik)- kunnen terugblikken op een overdonderend succes van hun feestweekend van afgelopen week. Beide dagen konden ze rekenen op een totaal van meer dan 2.100 bezoekers uit alle hoeken van het Pajottenland. Bands & Dj’s hebben zichzelf die avonden meer dan overtroffen, kortom, een festivalsfeer dat smaakt naar meer bij de organisatie. Daarom hebben ze nu al aangekondigd om een tweede editie te organiseren. Deze zullen doorgaan op 9 en 10 september. Voor meer informatie hou je best de Facebookpagina in het oog.