André en Greta uit Oudenaken kregen hun prijs overhandigd door Jo Baert.
Volledig scherm
André en Greta uit Oudenaken kregen hun prijs overhandigd door Jo Baert. © Amber Gys

Winnaar van Gooikse coronaronde is bekend

GooikAfgelopen donderdag overhandigde de initiatiefnemer van de Gooikse coronaronde, Jo Baert, de prijs aan de winnaars. De fietsfotozoektocht liep tijdens de zomermaanden om iedereen  meer ‘uit z’n kot’ te laten komen en te doen sporten op een leuke manier.

 1. Michael Peetermans stelt kunstwerken van Nicolas Van Varenberg tentoon aan zijn raam: “Tijdens de coronacrisis moeten we ervoor zorgen dat we niet vergeten worden”
  PREMIUM
  Herne

  Michael Peetermans stelt kunstwer­ken van Nicolas Van Varenberg tentoon aan zijn raam: “Tijdens de coronacri­sis moeten we ervoor zorgen dat we niet vergeten worden”

  Michael Peetermans, een kunstenaar uit Herne, heeft enkele speciale kunstwerken kunnen bemachtigen. Hij heeft vijf kunstwerken Nicolas Van Varenberg, de zoon van Belgisch acteur Jean-Claude Van Damme tentoongesteld voor zijn raam. “Nicolas is een goede vriend, maar door mijn afwezigheid bij een expositie in Saint-Tropez zijn die kunstwerken bij mij beland op zijn vraag”, vertelt Michael. Die kunstwerken hangen nu voor zijn raam in Herne om in alle glorie te kunnen bewonderd worden door wandelaars. Wij brachten een bezoekje aan Michael zijn thuisatelier.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen