Gooik: De kerk van Strijland
Volledig scherm
Gooik: De kerk van Strijland © Siloam

Werking vaccinatiecentrum Pajottenland draait op volle toeren

PajottenlandNu de boosterprikken de komende maanden aan de bevolking worden toegediend, draaien onze Vlaamse vaccinatiecentra opnieuw op volle toeren. Ook in het Pajottenland, waar het centrum zich heeft verplaatst naar de kerk van Strijland in Gooik. Inwoners van Gooik, Lennik, Roosdaal, Herne, Galmaarden en Bever kunnen dus op deze nieuwe locatie terecht voor hun boosterprik.

 1. ANALYSE. Wat betekent de wissel van de macht voor de Gooikenaar? “Nog drie jaar heel wat projecten op de planning”
  PREMIUM
  Gooik

  ANALYSE. Wat betekent de wissel van de macht voor de Gooikenaar? “Nog drie jaar heel wat projecten op de planning”

  Deze week zal in Gooik ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan. Michel Doomst gaf zijn functie als burgemeester na 33 jaar door aan Simon De Boeck. Een heuse machtswissel in de gemeente mag je het wel noemen. Wat door de inwoners misschien sneller vergeten kan worden, is het actieplan dat de partij in 2018 voor de verkiezingen opstelde. Wij maakten een uitgebreide analyse: welke actiepunten werden al uitgevoerd, moeten nog uitgevoerd worden of werden volledig van de kaart geveegd? We zochten het haarfijn voor jou uit.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.