Lekker lunch bij Jane's.
Volledig scherm
PREMIUM
Lekker lunch bij Jane's. © Amber Gys

RESTOTIP. Ontbijt- en lunchbar Jane’s: “Heerlijk gezonde lunch”

GooikOntbijt- en lunchbar Jane’s in Gooik heeft nog maar pas de deuren geopend, maar is nu al dé place to be in de gemeente. Bij de zaak van Lisa Leuckx kan je tientallen verschillende soorten broodjes, salades, desserten en pasta’s vinden. Ondanks dat je er nu ook op het ruime terras kan gaan zitten, besloten wij om ons nog even aan takeaway te houden. Hoog tijd dus voor ons om het hieronder zelf eens uit te testen!

  1. LEVENSVERHAAL. Raoul d'Udekem d'Acoz (87), peter van koningin Mathilde, overleden: “Hij woonde amper in Herne of hij werd er al verkozen tot schepen”
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Raoul d'Udekem d'Acoz (87), peter van koningin Mathilde, overleden: “Hij woonde amper in Herne of hij werd er al verkozen tot schepen”

    Afgelopen vrijdag is Raoul Paul Adelin François Xavier Marie Ghislain graaf d’Udekem d’Acoz, de oom en peter van koningin Mathilde, overleden op 87-jarige leeftijd. De geliefde man was jarenlang schepen in zijn thuisgemeente Herne, onder burgemeester Kris Poelaert (CD&V). Die laatste neemt ons mee in het verhaal van Raoul d’Udekem d’Acoz en wat hij al die jaren voor Herne heeft kunnen betekenen. “Hij was zéker niet iemand die aan beleid deed vanuit zijn ivoren toren.”
    Herne