Er werd een Lindeboom geplant om Paddenbroek officieel te openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Er werd een Lindeboom geplant om Paddenbroek officieel te openen. © Amber Gys

Plattelandscentrum Paddenbroek opende officieel de deuren met groot openingsweekend

GooikHet voorbije jaar werd plattelandscentrum Paddenbroek in Gooik volledig vernieuwd. Toeristen en inwoners konden er al enkele weken terecht voor een drankje, maar afgelopen weekend vond er de échte plechtige opening plaats. Het groot openingsevenement met optredens en een heleboel workshops lokte honderden mensen naar de vernieuwde site. Vanaf nu is het voor echt, want Paddenbroek wordt zo een plekje met veel toeristische en educatieve mogelijkheden.

 1. Van Pura Vida tot L’O Reine: 6 privésauna’s waar je op Valentijn met je geliefde kan ontspannen in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Pura Vida tot L’O Reine: 6 privésauna’s waar je op Valentijn met je geliefde kan ontspannen in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Het is bijna Valentijn en dus wordt het stilaan tijd om na te denken hoe je je geliefde dit jaar weer kan verrassen. Klassiekers doen het altijd goed, en dus ging onze redactie op zoek naar een aantal privésauna’s in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar je samen helemaal kan ontspannen. Van Merchtem tot Hoeilaart: op deze toffe plekjes kom je helemaal tot rust.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.