Gooik: Openbaar onderzoek gestart naar nieuw kunstgrasveld voor KV Kester-Gooik
Volledig scherm
Gooik: Openbaar onderzoek gestart naar nieuw kunstgrasveld voor KV Kester-Gooik © Amber Gys

Openbaar onderzoek gestart naar nieuw kunstgrasveld voor KV Kester-Gooik

GooikVoetbalclub KV Kester-Gooik heeft een aanvraag ingediend om een tweede kunstgrasveld te integreren op hun site langs de Wolvenstraat in Strijland. Momenteel beschikt de club slechts over één synthetisch plein die gebruikt wordt door tientallen ploegen waardoor de bezettingsgraad te hoog ligt. 

 1. RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwijfeld iets op onze kaart”
  PREMIUM
  Halle

  RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwij­feld iets op onze kaart”

  Julien (32) en Olivia Guerin (25) maken hun droom waar en openen in Halle N’Joy Bagels. Kwaliteit staat boven alles en dus maken broer en zus zowat alle gerechten in huis. Julien bedenkt bijzondere combinaties voor de bagels en Olivia spitst zich toe op de desserts en zoetigheden. Het duo hoopt in hun zaak jong en oud te verleiden op de Brusselsesteenweg.
 2. Insectenwerkgroep Zuidwest-Brabant lanceert project PajottenMotten: “We zetten de nachtvlinder in de schijnwerpers”
  Pajottenland

  Insecten­werk­groep Zuid­west-Bra­bant lanceert project Pajotten­Mot­ten: “We zetten de nachtvlin­der in de schijnwer­pers”

  Op zaterdagnacht 14 mei zet de insectenwerkgroep Zuidwest-Brabant een netwerk van lichtvallen op in het Pajottenland. Op die manier wil de werkgroep onze verborgen insectenwereld in het daglicht zetten. En dat mag je best letterlijk nemen, want op zondagochtend 15 mei kan iedereen de - vaak spectaculaire - vangst gaan bekijken in verschillende natuurgebieden in onze regio.
 3. 
Van glazen bloemen tot kunst met bouwafval: deze 7 kunstenaars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van glazen bloemen tot kunst met bouwafval: deze 7 kunste­naars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Op 13, 14 en 15 mei vindt Atelier in Beeld voor het eerst in levenden lijve plaats. Dan kan je langsgaan bij honderden kunstenaars uit heel Vlaanderen om een kijkje te nemen in hun heiligdom. Wij doorzochten het aanbod en selecteerden zeven kunstzinnige plekjes in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van leerlingen tekenkunst in Gooik tot een internationale artieste in Elsene. Hier geef je je ogen de kost.