De vrachtwagen kwam tegen de gevel tot stilstand.
Volledig scherm
De vrachtwagen kwam tegen de gevel tot stilstand. © Mozkito

Oeps, handrem vergeten: truck ramt geparkeerde auto en een huis

Een vrachtwagen heeft dinsdag rond 15 uur een auto en een woning vernield in de Schavolliestraat. De trucker was bij een levering vergeten om zijn handrem op te trekken waarna het gevaarte aan het bollen ging. De man zat op dat moment in zijn laadruimte. Gelukkig vielen er geen gewonden.

5 reacties

 • eduard janssens

  2 jaar geleden
  Kan iedereen overkomen punt !
 • rik van dijck

  2 jaar geleden
  @ Mr Van Simaeys ... dan treft de vrachtwagen toch echt wel de schuld ... ik zie het probleem niet wat u bedoeld . Niemand anders is hierbij betrokken of heeft er hierbij aanleiding gegeven tot het veroorzaken van dit ongeval . Ja , een domme fout van de chauffeur dat wel ... dus een simpele conclusie ... dus toch de fout van .... punt !
 • Bart Vrancken

  2 jaar geleden
  Honda, een sterk merk ! Vergissen en fouten maken is menselijk. De eigenaresse van de blauwe, ouwe maar trouwe Honda is inderdaad degene die het onderspit delft tenzij men menselijk en oprecht overeen kan komen.
 • Jeroen Van Simaeys

  2 jaar geleden
  De vrachtwagen krijgt weer de schuld, de onoplettendheid van de chauffeur kan iedereen overkomen.
 • Dirk VL

  2 jaar geleden
  Spijtig van die Honda Civic. Voor de eigenaar is deze de prijs van een nieuwe waard, voor de verzekering echter de kataloogwaarde = niets. Ipv een habbekrats vergoeding ,zou de verzekering eigenlijk éénzelfde voertuig in de plaats moeten leveren.
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. ZonneSchlager is terug: “Vooral goed nieuws voor onze gasten zodat ze nog eens kunnen feesten”
  Roosdaal

  ZonneSchla­ger is terug: “Vooral goed nieuws voor onze gasten zodat ze nog eens kunnen feesten”

  Na een jaar onderbreking keert ZonneSchlager in september terug. Groot nieuws, zeker voor de bewoners en gasten van Zonnelied, dat woon- en dagondersteuning biedt voor mensen met een beperking. Maandenlang kijken ze uit naar de nieuwe editie met dit jaar toppers zoals Laura Lynn, Willy Sommers en Yves Segers. “Door het vreemde jaar ligt de focus niet op het binnenhalen van geld, maar eerder op het opnieuw iets kunnen organiseren voor onze gasten en de mensen uit de buurt”, klinkt het.