Een oversteekplaats op de Edingsesteenweg is momenteel ver te zoeken.
Volledig scherm
Een oversteekplaats op de Edingsesteenweg is momenteel ver te zoeken. © Google Maps

Nieuwe fietsoversteekplaats voor Edingsesteenweg (N285)

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) legt een fietsoversteekplaats aan op de Edingsesteenweg (N285) in Gooikse deelgemeente Kester. De werken worden gespreid over drie maanden en zullen enige hinder met zich meebrengen.

 1. Michael Peetermans stelt kunstwerken van Nicolas Van Varenberg tentoon aan zijn raam: “Tijdens de coronacrisis moeten we ervoor zorgen dat we niet vergeten worden”
  PREMIUM
  Herne

  Michael Peetermans stelt kunstwer­ken van Nicolas Van Varenberg tentoon aan zijn raam: “Tijdens de coronacri­sis moeten we ervoor zorgen dat we niet vergeten worden”

  Michael Peetermans, een kunstenaar uit Herne, heeft enkele speciale kunstwerken kunnen bemachtigen. Hij heeft vijf kunstwerken Nicolas Van Varenberg, de zoon van Belgisch acteur Jean-Claude Van Damme tentoongesteld voor zijn raam. “Nicolas is een goede vriend, maar door mijn afwezigheid bij een expositie in Saint-Tropez zijn die kunstwerken bij mij beland op zijn vraag”, vertelt Michael. Die kunstwerken hangen nu voor zijn raam in Herne om in alle glorie te kunnen bewonderd worden door wandelaars. Wij brachten een bezoekje aan Michael zijn thuisatelier.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas