Nieke (rechts)met schepen Dermez en haar twee vriendinnen in het gemeentehuis
Volledig scherm
Nieke (rechts)met schepen Dermez en haar twee vriendinnen in het gemeentehuis © Marc Colpaert

Nieke was schepen voor een half dagje

 1. Kunstenaar Massi verkoopt gesigneerd schilderij van Eden Hazard voor Kinderboerderij Levenslust
  PREMIUM
  Lennik/Dilbeek

  Kunstenaar Massi verkoopt gesigneerd schilderij van Eden Hazard voor Kinderboer­de­rij Levenslust

  Kunstenaar Massi uit Dilbeek verkoopt via 2dehands.be een zelfgemaakt schilderij van Eden Hazard. Niet zo maar eentje, want de Rode Duivel en voetbalheld heeft het uniek portret zelf gesigneerd. De opbrengst ervan gaat naar de werking van Kinderboerderij Levenslust VZW in Lennik. “Afgelopen jaren werden ook al gesigneerde exemplaren van Niels Destadsbader en Kevin De Bruyne geveild voor 2.500 euro”, klinkt het bij Massi.
 2. De acht favoriete plekjes van voormalig Belgisch kampioen wielrennen Jürgen Roelandts (35): “Prachtige herinneringen wanneer we op de bevroren vijver liepen met de klas”
  PREMIUM
  Dilbeek

  De acht favoriete plekjes van voormalig Belgisch kampioen wielrennen Jürgen Roelandts (35): “Prachtige herinnerin­gen wanneer we op de bevroren vijver liepen met de klas”

  Jürgen Roelandts heeft er ongetwijfeld een moeilijk jaar opzitten. Afgelopen maand kondigde hij nog aan dat hij een punt zou zetten achter zijn carrière als wielerprof. De renner van Movistar revalideert op dit moment nog steeds van een schouderblessure, waardoor een laatste koers in zijn carrière zelfs uit den boze is. Wielrennen maakte 24 jaar lang deel uit van zijn leven, maar voor iemand als Jürgen Roelandts blijft de liefde voor koersen altijd bestaan. Maar waar kunnen we Jürgen spotten als hij in zijn geboortedorp Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek) is? Wij ontdekten zijn acht favoriete plekjes in Dilbeek.
 1. Jonge Ninovieter krijgt zware straf nadat hij rondreed met personen op zijn motorkap: “Het was voor een videoclip”
  Ninove

  Jonge Ninovieter krijgt zware straf nadat hij rondreed met personen op zijn motorkap: “Het was voor een videoclip”

  Lennert D.C. uit Ninove moest zich donderdag verantwoorden voor de rechtbank in Ninove nadat hij vorig jaar betrapt werd door de politie terwijl hij rondreed met passagiers op de motorkap. Als klap op de vuurpijl mocht hij toen nog geen passagiers meepakken en reed hij onder invloed van drugs. Toen de politie hem staande hield, begon hij de verbalisanten uit te schelden. “Het is maar voor een fucking videoclip op YouTube”, sprak hij toen.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Sieg De Doncker is besneden en wil taboe doorbreken: "Omdat je niet speciaal wil zijn, praat je daar eerst niet over"
  Play
  Club Flo

  Sieg De Doncker is besneden en wil taboe doorbreken: "Omdat je niet speciaal wil zijn, praat je daar eerst niet over"