RQ is een boek voor singles waarbij je je relationele intelligentie kan verhogen.
Volledig scherm
PREMIUM
RQ is een boek voor singles waarbij je je relationele intelligentie kan verhogen. © Borgerhoff & Lamberigts/Frank Pittoors

Matchmaker lanceert eerste boek ‘RQ’: “Single zijn is geen probleem dat ‘opgelost’ moet worden”

GooikAnnemieke Dubois (46) is een matchmaker uit Gooik en lanceert op zaterdag 7 mei haar allereerste boek. RQ is een boek dat lezers moet helpen om hun relationele intelligentie te verhogen. “Het is een eigenschap die je doet beseffen wat je écht wil van een relatie”, vertelt ze. 

  1. VIDEO. Bol.com laat pakje aan voordeur achter... maar vuilnismannen zien het aan als oud papier: “Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn”
    Play
    Halle

    VIDEO. Bol.com laat pakje aan voordeur achter... maar vuilnisman­nen zien het aan als oud papier: “Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn”

    We hebben met z'n allen ongetwijfeld al massa’s pakjes laten leveren door Bol.com. Ben je niet thuis? Dan laten ze het meestal op een veilige plek achter of mag je er nadien om bij het postkantoor. Maar in sommige gevallen laten ze het pakje gewoon voor de deur achter. Dan heb je pech wanneer het gestolen wordt... Wat is er erger dan dat? Wat dacht je hiervan: je pakje wordt opgehaald door de vuilnismannen die papier komen rondhalen.