De leerlingen leerden heel wat bij over het weer
Volledig scherm
De leerlingen leerden heel wat bij over het weer © Marc Colpaert

Leerlingen van De Oester kwamen alles te weten over het weer

 1. Ellen Leuckx (31) baat kledingwinkel ‘Juffra’ in eigen inkomhal uit: “En binnenkort opent de eerste kleine zaak in Ninove”
  PREMIUM
  Gooik

  Ellen Leuckx (31) baat kledingwin­kel ‘Juffra’ in eigen inkomhal uit: “En binnenkort opent de eerste kleine zaak in Ninove”

  De 31-jarige Ellen Leuckx opende op 14 augustus haar eigen kledingwinkel in Gooik, en dat in de inkomhal van haar eigen huis. Juffra moet een gezellige zaak worden waar vrouwen zowel voor kleding als accessoires terechtkunnen. “Niet iedereen wil bestellen op de grote webshops in Vlaanderen. Kleine kledingzaken in de buurt zijn vaak een must, zeker tijdens de huidige coronacrisis”, vertelt Ellen.
 2. Sint-Godelieve-Instituut schakelt stapsgewijs over op afstandsonderwijs: ook alle activiteiten van vrijetijdsverenigingen verboden tot 19 november in Lennik
  Lennik

  Sint-Godelieve-Instituut schakelt stapsge­wijs over op afstandson­der­wijs: ook alle activitei­ten van vrijetijds­ver­e­ni­gin­gen verboden tot 19 november in Lennik

  De gemeente Lennik kondigde afgelopen maandag aan om alle reguliere activiteiten van vrijetijdsverenigingen tijdelijk te verbieden om het coronavirus geen extra kans op verspreiding te geven. De nieuwe, extra maatregelen gelden al zeker tot 19 november. “Ook de grootste school in de gemeente, het SGI, schakelt vanaf dinsdag over op afstandsonderwijs”, klinkt het bij Irina De Knop, burgemeester van Lennik (Open VLD).
 1. Barbara (47) van De Passerel wordt voorzitster van Horeca Vlaanderen Halle-Vilvoorde: “We kruipen allemaal samen uit dit dal”
  PREMIUM
  Merchtem

  Barbara (47) van De Passerel wordt voorzit­ster van Horeca Vlaanderen Hal­le-Vilvoorde: “We kruipen allemaal samen uit dit dal”

  Barbara Beeckman (47), uitbaatster van De Passerel in Merchtem en moeder van twee, is de kersverse voorzitster van Horeca Vlaanderen regio Halle-Vilvoorde geworden. Net in een moeilijke periode voor de sector neemt ze die verantwoordelijkheid met volle goesting op. “Ik zie het zeker niet als een vergiftigd geschenk”, zegt ze. “Het is een uitdaging. Ons bestuur zal ervoor zorgen dat de horeca zo snel mogelijk kan heropenen.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'