Een deel van de bezielers van het jeugdhuis in Gooik.
Volledig scherm
Een deel van de bezielers van het jeugdhuis in Gooik. © Amber Gys

Jeugdhuis GUUK heropent deuren in tijdelijke locatie met 32-uren marathon: “Wie geen plekje in z’n agenda kan vrijmaken zal heel wat missen”

GooikDe jongeren van jeugdhuis GUUK hebben eindelijk een nieuwe tijdelijke locatie gevonden. De vorige locatie ging vorig jaar - samen met café De Vrede - tegen de vlakte om plaats te maken voor nieuwe appartementen, een vernieuwd ondergronds jeugdhuis en een brasserie. Al die tijd moesten de jongeren op zoek naar een nieuwe stek, tot nu.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.