Het jaarmarktcomité in 2019, de laatste keer dat deze werd georganiseerd voor de coronacrisis.
Volledig scherm
Het jaarmarktcomité in 2019, de laatste keer dat deze werd georganiseerd voor de coronacrisis. © Joke Herpelinckx

Jaarmarkt Gooik voor tweede jaar op rij afgelast

GooikHet gemeentebestuur van Gooik en het jaarmarktcomité hebben beslist om dit jaar dan toch geen jaarmarkt te organiseren. De editie van 2020 -die de 15de editie zou worden- werd afgelopen jaar ook al afgelast door de coronacrisis.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Culturele zomeractiviteit laat Leerbeek leven
  Gooik

  Culturele zomeracti­vi­teit laat Leerbeek leven

  De Gooikse cultuurraad, de Gemeente Gooik en Leerbeek Leeft organiseerden op zaterdag 11 september een culturele zomeravond op de speelplaats van de kleuterschool in Leerbeek. Om 15 uur werden de allerkleinsten getrakteerd op het poppentheater Ja-ja. Aansluitend kon iedereen genieten van volksspelen en werd er om 17.15 uur afgesloten met een concert van de G Bloezers. Iedereen mocht het evenement gratis betreden, maar inschrijven was wel verplicht. Doorheen de namiddag konden alle bezoekers ook genieten van een hapje of drankje.