Over huren en verhuren in de Parecia
Volledig scherm
Over huren en verhuren in de Parecia © Marc Colpaert

Infomoment over huren en verhuren

0 reacties

 1. Christian (52) meet schade op na uitslaande brand: “Alleen de vier muren kunnen overeind blijven”
  PREMIUM
  Bellingen/Hondzocht

  Christian (52) meet schade op na uitslaande brand: “Alleen de vier muren kunnen overeind blijven”

  Voor twee gezinnen in de Daelestraat in Bellingen is 2021 in mineur gestart. Hun woningen zijn voorlopig onbewoonbaar na de hevige uitslaande brand van afgelopen zaterdag. Van kwaad opzet is geen sprake en gewonden vielen er niet. “Alles moet vernieuwd worden, alleen de vier muren kunnen nog overeind blijven”, zucht bewoner Christian Deridder (51). “Pas over een jaar kunnen we weer terug naar ons stekje.”
 2. Tommy (20) en Ax’l (27) zorgen voor skatecommunity in Gooik: “We willen van het bestaande skatepark een vaste waarde maken voor jongeren”
  PREMIUM
  Gooik

  Tommy (20) en Ax’l (27) zorgen voor skatecommu­ni­ty in Gooik: “We willen van het bestaande skatepark een vaste waarde maken voor jongeren”

  Tommy Crabbe (20) en Ax’l Bardiau (27) starten vanaf januari 2021 met wekelijkse skatelessen op het skatepark van Gooik. In samenwerking met de Sportdienst Gooik willen ze met hun initiatief een hechte community opstarten tussen alle skaters in de gemeente. “Deze infrastructuur is alvast een begin, maar we hopen in de toekomst op betere toestellen”, klinkt het bij hen. Met de nieuwe community hopen ze zowel fervente als beginnende skaters aan te trekken.
 1. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel