Alwin Loeckx van Groen Gooik.
Volledig scherm
Alwin Loeckx van Groen Gooik. © Marc Colpaert

Groen Gooik: “Verloren energie die in affaire gestoken wordt had vermeden kunnen worden door transparanter bestuur”

Groen Gooik vindt het onderzoek naar mogelijk gesjoemel op het gemeentehuis verloren moeite. “Alles had vermeden kunnen worden door een transparanter bestuur”, klinkt het. Zij hopen dat er snel meer aandacht gestoken kan worden in andere thema’s.

0 reacties

  1. Na 15.000 leerlingen trekt Freddy (78) een streep onder zijn populaire verkeerslessen: “Die man die me rond de hals vloog omdat ik hem geholpen had... Dat vergeet ik nooit”
    PREMIUM
    Roosdaal

    Na 15.000 leerlingen trekt Freddy (78) een streep onder zijn populaire verkeers­les­sen: “Die man die me rond de hals vloog omdat ik hem geholpen had... Dat vergeet ik nooit”

    Dat de verkeerswet voor ex-commissaris Freddy Sonneville amper geheimen heeft, daar hoeft niemand echt van op te kijken. Maar dat dankzij hem duizenden jongeren leerden dat rechts standaard voorrang heeft, is wél een prestatie om met trots op terug te blikken. Toch komt er nu een einde aan de reeks gratis rijlessen voor stampvolle klassen die in 1977 begon. “Ik krijg nog dagelijks berichtjes van geïnteresseerden, maar ik moet hen wel teleurstellen. Mijn gezondheid is niet meer wat ze geweest is.”